ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Η τέχνη του καφέ στην Τουριστική Σχολή - ΙΕΚ Πελ/σου στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:23:00 μ.μ. |
 Στην τέχνη του καφέ μυήθηκαν σήμερα Τετάρτη 18/05/2016 οι καταρτιζόμενοι –νες του ΙΕΚ Πελ/σου – Τουριστικής Σχολής από τον βραβευμένο BARISTA Χρήστο Μανουσίδη στις εγκαταστάσεις της σχολής στο Αργος ( Κωνσταντοπούλειο Μέγαρο).
Στις τρείς (3) ώρες της παρουσίασης κυρίως στο Α μέρος ο Χρήστος Μανουσίδης ανέλυσε και παρουσίασε την παραγωγή του καφέ αλλά και την ιστορική διαδρομή της χρήσης του στην Ευρώπη και ανέπτυξε τα διάφορα είδη με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε ποικιλίας.

Στο Β μέρος παρουσιάστηκαν διάφορα είδη καφέ όπου οι καταρτιζόμενοι-νες δοκίμασαν αλλά και παρασκεύασαν με τις πολύτιμες οδηγίες του βραβευμένου BARISTA..
Η επιμορφωτική αυτή εκδήλωση συμπληρώνει ένα κύκλο ομιλιών που κλείνει την επόμενη εβδομάδα με την παρουσίαση τοπικών οίνων από ντόπιο οινολόγο σύμφωνα με τον Διευθυντή της σχολής Κων/νο Καχριμάνη.

Οι καταρτιζόμενοι –ες, καθηγητές και Δ/νση του ΙΕΚ Πελ/σου ευχαριστούν ιδιαιτέρως τον BARISTA Χρήστο Μανουσίδη και Ευάγγελο Λουκαίτη για την ωφέλιμη και ουσιαστική παρουσίαση στην Τέχνη του καφέ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ