ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Εκπαιδευτική επίσκεψη της Τουριστικής Σχολής ΙΕΚ Πελ/σου στην Αρχαία Ολυμπία και σε ξενοδοχειακή αλυσίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:45:00 μ.μ. |
 Την Πέμπτη 19/05/2016 οι καταρτιζόμενοι-νες του ΙΕΚ Πελ/σου ( Τουριστικής Σχολής ) πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στην Αρχ. Ολυμπία και σε μεγάλη ξενοδοχειακή επιχείρηση στην Σκαφιδιά Πύργου.
Οι καταρτιζόμενοι συνοδεία καθηγητών και Δ/ντή της σχολής επισκέφθηκαν την συνεργαζόμενη με την σχολή ξενοδοχειακή αλυσίδα πολυτελείας ALDEMAR όπου ξεναγήθηκαν στους χώρους ενδιαφέροντός τους και φιλοξενήθηκαν από τον Δ/ντή του ξενοδοχείου κο Ντάκουρη Παύλο αλλά και το προσωπικό των τμημάτων της επιχείρησης. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον Δ/ντή της σχολής Κων/νο Καχριμάνη η ξενοδοχειακή αλυσίδα ALDEMAR συνεργάζεται με το Υπουργείο Τουρισμού και τις σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης τουλάχιστον 20 χρόνια λόγω της πλήρους ανάπτυξης των τμημάτων που διαθέτει , της κατηγορίας και επιπέδου προσφερομένων υπηρεσιών αλλά και της άψογης συνεργασίας του προσωπικού και στελεχών της με την σχολή μας στην πρακτική άσκηση των καταρτιζομένων μας. 
Στην συνέχεια οι καταρτιζόμενοι-νες επισκέφθηκαν τον χώρο Αρχ Ολυμπίας , το μουσείο και το Στάδιο συμπληρώνοντας την εκπαιδευτική επίσκεψη της ημέρας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ