ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Ο Τοξότης πρωταθλητής στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:38:00 μ.μ. |
 Η ομάδα του Α.Ο. Τοξότη αναδέχθηκε πρωταθλήτρια στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αργολίδας , στην κατηγορία παικτών γεννηθέντων το 2001-2002, σε αγώνα που έγινε στην Αρχαία Επίδαυρο.
Η νίκη επί του Παναργειακού, κρίθηκε στα πέναλτι 2-1 καθώς το κανονικό ματς έληξε 0-0. Στα πέναλτι κυριάρχησαν οι δυο γκολκίπερ αφού ο Νταντής του Τοξότη απέκρουσε τέσσερα και ο Φατούρος του Παναργειακού τρία…
Στο μικρό τελικό που προηγήθηκε ο Α.Ο. Σχινοχωρίου επικράτησε 3-0 του Τροιζηνιακού. Διαιτήτευσαν οι Βαγγ. Μανούχος, Ανδρ, Καραγεώργος , Μαρ. Μπούκουρα, ενώ η κερκίδα ήταν κατάμεστη από φιλάθλους, κυρίως γονείς των αθλητών.
Τον τελικό τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριος, ο βουλευτής κ. Γιάννης Ανδριανός μέλη του Δ.Σ Επιδαύρου, ενώ από την ΕΠΣΑ παραβρέθηκαν ο πρόεδρος Γιάννης Αποστολόπουλος, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Μαντζούνης, ο αναπλ. Γενικός Γραμματέας Γιάννης Γαλανόπουλος, καθώς και οι Ενωσιακός προπονητής Διον. Διατσίγκος με το συνεργάτη του Μπάμπη Ρουσσή.
Η ΕΠΣΑ ευχαριστεί θερμά το Δήμο Επιδαύρου και ιδιαίτερα τον εκπρόσωπο του Τοπικού Συμβουλίου κ. Διον. Λασκαρά για την παραχώρηση του γηπέδου και για όλες τις διευκολύνσεις που παρείχε , για την, άψογη, διεξαγωγή των τελικών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ