ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Επίσκεψη του Γ.Γ. του Υπουργείου Τουρισμού στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:47:00 μ.μ. |
 Επίσκεψη στο Ναύπλιο πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, Δημήτρης Τρυφωνόπουλος, το πρωί της Κυριακής 8 Μαΐου 2016.

Ο κ. Τρυφωνόπουλος είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο οπου επισκέφθηκαν μαζί την 3η έκθεση πολυτελών σκαφών που πραγματοποιείται στο λιμάνι του Ναυπλίου μέχρι της 10 Μαϊου 2016.

Ο κ. Κωστούρος ξεναγήθηκε με τον Γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού στην έκθεση Mediterranean Yacht Show.

Ο Γ.Γ. του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού δήλωσε λάτρης του Ναυπλίου και πως το Ναύπλιο είναι ίσως η μοναδική πόλη που έχει ¨πιάσει¨τους στόχους επισκεψιμότητας για το 2016 από το πρώτο κιόλας πεντάμηνο του χρόνου, ενώ η συνεχής ανοδική του πορεία τον έχει ξαφνιάσει ευχάριστα.

Επεσήμανε επίσης πως σημαντικό ρόλο στην ανοδική πορεία που έχει στην τουριστική κίνηση η πόλη του Ναυπλίου εκτός των αρχαιολογικών χώρων και του κάλους της περιοχής, έχει παίξει η προβολή που γνωρίζει τα τελευταία χρόνια το Ναύπλιο από τις σημαντικές και μεγάλες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται εδώ.

Ο κ. Τρυφωνόπουλος φεύγοντας από το Ναύπλιο ευχήθηκε το παράδειγμα του Ναυπλίου στην προσέλκυση τουριστών και επισκεπτών να ακολουθήσουν και άλλες περιοχές στην Ελλάδα.    
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ