ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Χρηστίδης: Τρεις γενιές Ελλήνων θα ξεχρεώνουν τα αποτελέσματα της πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:05:00 π.μ. | | |
 Παρακολουθήστε παρακάτω τις τοποθετήσεις του Παύλου Χρηστίδη, Εκπροσώπου Τύπου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο ΣΚΑΪ στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» με τους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου:


Για τα μέτρα που ψηφίστηκαν στη Βουλή και τις ευθύνες ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ.

Ο άνθρωπος που θα καταργούσε με ένα νόμο και ένα άρθρο το μνημόνιο και δήλωνε ότι θα μας παρακαλούσαν να μας δανείσουν όλοι οι δανειστές προτείνει μνημόνιο για πάντα, προτείνει αυτόματο «κόφτη», με αποτέλεσμα να έρχονται οι δανειστές και να επιλέγουν τι θα κόβεται αυτόματα, χωρίς καμία απολύτως διαπραγμάτευση. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που έλεγε ότι θα χορεύουν με ζουρνάδες οι αγορές και σήμερα στήνει χορό πλειστηριασμών.

Εάν η κυβέρνηση η σημερινή δεν έστελνε τη χώρα τον Ιανουάριο του 2015 σε εκλογές, η χώρα θα είχε βγει από την κρίση. Αυτοί που χρησιμοποιούν ως δικαιολογίες τις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 πετούν τις ευθύνες στον ελληνικό λαό, ότι εκείνος τους ψήφισε και άρα εκείνος έχει την ευθύνη για όσα τώρα ψηφίζονται από την παρούσα κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ. «Ήθελες τα και παθές τα». Ωστόσο, δεν είπαν ποτέ ότι αυτά θα ήταν μέτρα που θα εφαρμόσουν. Δεν είπαν ποτέ ποιος είναι ο λογαριασμός.

Αντ’ αυτών δήλωναν ότι έχουν παράλληλο πρόγραμμα. Πριν τις εκλογές του Σεπτεμβρίου ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι δεν θα υπάρξει χέρι Βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. που θα καταργήσει το Ε.Κ.Α.Σ. και σήμερα όχι μόνο το κατήργησαν αλλά και όσοι το λάμβαναν θεωρούνται φοροφυγάδες.

Ο κ. Καμμένος και έμπαινε περήφανος, ως αρχιλαϊκιστής στην ελληνική Βουλή με μπλουζάκι «Not for Sale». Σήμερα, είναι αυτός ο οποίος με την υπογραφή του ξεπουλά τη χώρα. Εξαιτίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και των ΑΝ.ΕΛ. για τρεις γενιές ανθρώπων θα ξεχρεώνουμε τα αποτελέσματα της πολιτικής τους.

Αυτό ναρκοθετεί όλες τις επόμενες γενιές.

Αναλογικά, πριν από 120 χρόνια από την τότε χρεοκοπία και τις ευθύνες των τότε κυβερνήσεων εμείς ξεχρεώναμε μέχρι το 1990. Το ίδιο πράγμα κάνει και τώρα η σημερινή κυβέρνηση.

Είναι καλό η παρούσα κυβέρνηση να προσγειώνεται στην πραγματικότητα. Όμως θα πρέπει να επιλέξει, ή έλεγε ψέματα και πρέπει να το πει το Γενάρη του 2015 ή πρέπει να ζητήσει συγγνώμη, δεν υπάρχουν άλλοι δρόμοι και σε αυτό πρέπει πρώτα να απαντήσει η κυβέρνηση.

Αιτούμαστε Κυβέρνηση Εθνικής Συνεννόησης

Δικαιωνόμαστε, στο εξής: αν σήμερα είχαμε μία κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης, σήμερα θα μπορούσαμε να έχουμε διαπραγματευτεί ξανά μία άθλια συμφωνία η οποία υπογράφθηκε άρον – άρον, η οποία θα είχε άλλους δημοσιονομικούς στόχους και θα είχε και άλλη εμπιστοσύνη στον ελληνικό λαό, διότι, υπάρχει ένα πρόβλημα το οποίο σχετίζεται με τους δανειστές, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. θα πρέπει να αποκτήσει και χορηγό: Schäuble – ΣΥ.ΡΙΖ.Α. από εδώ και μπρος και θα ανακηρυχθεί ο κ. Τσίπρας στους μεγάλους ευεργέτες του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, όμως, υπάρχει ένα πρόβλημα στην εσωτερική πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας, δυστυχώς, το ελληνικό πολιτικό σύστημα με ευθύνη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. οδηγεί τον κόσμο στα άκρα. Αυτό είναι κάτι το οποίο θα το αντιμετωπίσουμε, το βλέπουμε να εξελίσσεται συνέχεια στην Ευρώπη και σήμερα ο κ. Τσίπρας αρνείται την πραγματικότητα, οδηγώντας τον κόσμο στην απόγνωση και με τα μέτρα του και με τα ψέματα τα οποία λέει.

Για τα πρωτογενή πλεονάσματα του Ιανουαρίου 2015

Το 2009 η κυβέρνηση Καραμανλή παρέδωσε τη χώρα με 15,5% πρωτογενή ελλείμματα. Το Γενάρη του 2015 είχαμε πρωτογενή πλεονάσματα. Εάν η χώρα δεν είχε μπει σε αυτόν το διχασμό τον οποίο καλλιέργησε πρωταγωνιστικά η Νέα Δημοκρατία με τον κ. Σαμαρά και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με τον κ. Τσίπρα σήμερα θα είχαμε βγει από την κρίση.

Για την πρόταση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και την Επιτροπή Θέσεων με το Ποτάμι

Η χώρα χρειάζεται μία νέα πρόταση η πρόταση αυτή δεν μπορεί να είναι ο ψευδεπίγραφος διπολισμός, η Δημοκρατική Συμπαράταξη είναι εδώ, για να αγωνιστεί για μία κεντροαριστερά η οποία διασφαλίζει διαγενεακή δικαιοσύνη, διασφαλίζει μία νέα διαπραγμάτευση και διασφαλίζει και νέα εμπιστοσύνη και θα καταργήσουμε τον κόφτη. Διότι, γι’ αυτό το οποίο κάνει ο διπολισμός είναι να εγκλωβίσει τη νέα γενιά σε μία αδιέξοδη πολιτική στην οποία παρακαλάμε να έρθουν επενδύσεις χωρίς να διασφαλίζουμε ότι η χώρα μπορεί να προχωρήσει μπροστά και κυρίως οι πολίτες να ευημερήσουν, εμείς γι’ αυτό θα αγωνιστούμε, γι’ αυτό θα παλέψουμε. Έχουμε μία Επιτροπή με το Ποτάμι η οποία προχωρά και θα κάνουμε συγκεκριμένες προτάσεις σύντομα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ