ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΠΑΣΟΚ Αργολίδας: Βάστα Έλληνα...! Ξύπνα Έλληνα...!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:14:00 μ.μ. | |


Τώρα αρχίζει το ματς.
Βάστα, Έλληνα!

Βάστα, Έλληνα, γερά! Εσύ που δουλεύεις και δε βλέπεις τα κόπια σου να πιάνουν τόπο, για να μπορείς να καλύψεις τα βασικά, να ζήσεις με στοιχειώδη αξιοπρέπεια, είτε είσαι έμπορος, είτε ελεύθερος επαγγελματίας, είτε αγρότης, είτε μισθωτός, είτε πολύπαθος συνταξιούχος.


Βάστα, Έλληνα, άνεργε, που βλέπεις το τρένο των μεταρρυθμίσεων με τις εκατοντάδες νέες χιλιάδες θέσεις εργασίας να περνά μπροστά σου με ιλιγγιώδη ταχύτητα και για σένα να μην υπάρχει ούτε ένας φεγγίτης ελπίδας εύρεσης εργασίας, γιατί απλούστατα το τρένο είναι στη φαντασία της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού της και δυστυχώς των 153 βουλευτών της, που έτσι ξετσίπωτα, νταηλίδικα, και θρασύτατα σου θρυμμάτισαν τις ελπίδες, σου ξέσκισαν τα όνειρα, σε μετέφεραν σε μια εικονική πραγματικότητα. Σ' αυτήν, που τα αρρωστημένα μυαλά τους βαφτίζουν: τη φορομπηχτική πολιτική σε φοροελάφρυνση, την ανεργία σε αύξηση της απασχόλησης, το κλείσιμο των επιχειρήσεων και των καταστημάτων σε ανάπτυξη, το κλείσιμο των ολοήμερων σχολείων (βλέπε Φίλης) σε ίσες ευκαιρίες (προς τα κάτω) για όλους τους μαθητές, την υποταγή στους δανειστές σε επανάσταση, την αποτυχία σε επιτυχία, την ανικανότητα σε μαγκιά, την παρανομία (βλέπε Πολάκης) σε τσαμπουκά, την εξαθλίωση σε ευημερία, την υπογραφή του νέου μνημονίου σε διαφωνία και το όνειδος της Ειδομένης σε τιμητική εικόνα (βλέπε Μπαλτάς), την επαναλειτουργία των Σκουριών σε κλείσιμο και περιβαλλοντική προστασία (βλέπε Σκουρλέτης), τη φοροδιαφυγή και την απαλλαγή από έλεγχο (βλέπε Σταθάκης) σε νομοθετική τακτοποίηση, τη στασιμότητα σε απογείωση (Τσίπρας), το μαρασμό σε άνοιξη, την ημετεροκρατία σε αξιοκρατία, το μαύρο σε άσπρο, τη λογοκρισία σε ελευθεροτυπία και ελευθερία λόγου, την κατάλυση των δημοκρατικών θεσμών και του συντάγματος σε προστασία της δημοκρατίας.

Βάστα, Έλληνα!

Πού ζεις, Έλληνα;

Ξύπνα, Έλληνα!!!

Αφυπνίσου, Έλληνα!

Μη λειτουργείς παθητικά, Έλληνα! Μη λειτουργείς αυτοκαταστροφικά, Έλληνα! Έχεις μεγάλη δύναμη, Έλληνα! Μη σκύβεις το κεφάλι, Έλληνα, περιμένοντας το μοιραίο! Μην ερωτεύεσαι, Έλληνα, το δυνάστη σου Τσίπρα, απόβαλε το σύνδρομο της Στοκχόλμης που σε διακατέχει!

Ξύπνα, Έλληνα! Πολύ σύντομα μπορεί να έχουμε εκλογές. Ο Τσίπρας το ξέρει το παραμύθι. Θέλει το GREXIT και θέλει με μαθηματική ακρίβεια να σε οδηγήσει εκεί παρουσιάζοντάς το σαν δική σου επιλογή, Έλληνα! Μη λειτουργείς σαν τον απατημένο σύζυγο που έκοψε τα γεννητικά του όργανα για να κάνει κακό στη γυναίκα του!

Ξύπνα, Έλληνα!

Μίλα, Έλληνα! Μην τους φοβάσαι!

Ξύπνα, Έλληνα!

Πολέμα τους, Έλληνα! Τα θρασίμια δεν αντέχουν στη μάχη! Το βάζουν στα πόδια!

Ξύπνα, Έλληνα!

Άκουσέ μας, Έλληνα! Εμείς σου είπαμε την αλήθεια. Εμείς σου λέμε την αλήθεια.

Τολμήσαμε πολλά. Αφήσαμε εξίσου πολλά. Κάναμε πολλά λάθη και τα πληρώσαμε δυσανάλογα με αυτά που προσφέραμε.

Ξύπνα, Έλληνα οι δούρειοι ίπποι του ΠΑΣΟΚ μετακόμισαν στο ΣΥΡΙΖΑ.

Μην ξεχνάς, Έλληνα, ότι πριν το ΠΑΣΟΚ δεν υπήρχε κοινωνικό κράτος. Δεν υπήρχαν υποδομές. Δεν υπήρχαν θεσμοί. Δεν υπήρχε κοινωνική δικαιοσύνη. Μας ξαναγυρίζουν στην προΠΑΣΟΚ εποχή. Θα τους αφήσεις;

Είμαστε ξεκάθαροι, έντιμοι, ειλικρινείς, εργατικοί και αγωνιστές. Συμπορευόμαστε με κάθε οραματιστή σοσιαλδημοκράτη, αριστερό, κεντροαριστερό, προοδευτικό πολίτη.

Οραματιζόμαστε μαζί, Έλληνα, τον καινούριο πόλο που θα επανεκκινήσει τη μηχανή που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ!

Ξύπνα, Έλληνα!

Στο προσκλητήριο, Έλληνα, να είσαι πρώτος πρώτος!!!

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αργολίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ