ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Ένσταση Σπ. Βασιλείου κατά ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:01:00 μ.μ. | |
 Ένσταση έκανε ο υποψήφιος στις τελευταίες εκλογές για την ΔΗΜ.Τ.Ο. Ναυπλίου, Σπύρος Βασιλείου κατά της Προέδρου ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας, την οποία κοινοποίησε τόσο στο Οργανωτικό του κόμματος όσο και στον Βουλευτή Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννη Ανδριανό προς ενημέρωση τους για το σοβαρό αυτό θέμα. Στην ένσταση του αναφέρει τα παρακάτω:
«ΕΝΣΤΑΣΗ

Σπυρίδων Βασιλείου του Αναστασίου.

ΚΑΤΑ

Πρόεδρο ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας κ. Ελένη Αποστολοπούλου

Κατά την διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών, ανάδειξης νέων μελών ΔΗΜ.Τ.Ο. Ναυπλίου, ισοψήφησα με τον Ιωάννη Μάρα λαμβάνοντας 138 ψήφους έκαστος.

Μετά το πέρας της ψηφοφορίας έπρεπε να γίνει κλήρωση ανάμεσα στους δύο ισοψηφήσαντες προκειμένου να αναδειχθεί το αναπληρωτικό μέλος για την Δημοτική Τοπική Οργάνωση Ναυπλίου, του κόμματος μας (σύμφωνα με την εγκύκλιο των εσωκομματικών εκλογών 267/19-02-2016). Αυτό όμως δεν έγινε και έπρεπε εν συνεχεία να γίνει η κλήρωση ενώπιον του Συμβουλίου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ναυπλίου του κόμματος μας.

Την 4η/5/2016 σε συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας, όπως τυχαίως ενημερώθηκα έγινε η κλήρωση μεταξύ εμού και του Ιωάννη Μάρα, εν απουσία μας και από αναρμόδιο όργανο.

Παρακαλώ όπως μεριμνήσετε να γίνει η κλήρωση στην ΔΗΜ.Τ.Ο. Ναυπλίου του κόμματος μας, παρουσία εμού και του Μάρα Ιωάννη.

Ως έχω έννομο συμφέρον αναμένω γραπτή ενημέρωση για το παραπάνω θέμα.

Ο ενιστάμενος

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Κοινοποίηση:

1) Γραμματέα Οργανωτικού Ν.Δ. κ. Σπανάκη Βασίλειο – Πέτρο.

2) Πρόεδρο ΔΗΜ.Τ.Ο. Ναυπλίου κ. Καββαδία Αθανασία.

3) Βουλευτή Αργολίδας Ν.Δ. κ. Ιωάννη Ανδριανό. »



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ