ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Το Φεστιβάλ Αθηνών δημιουργεί σχολή αρχαίου Δράματος στην Επίδαυρο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:46:00 μ.μ. |
 Ευχάριστη έκπληξη, σύμφωνα με πληροφορίες η ίδρυση ενός εκπαιδευτικού θεσμού στην Επίδαυρο. Ένα διεθνές θερινό σχολείο αρχαίου δράματος, το Λύκειον της Επιδαύρου. 

Σε συνεργασία με τον Σταύρο Μπένο και το Διάζωμα, αλλά και τον δήμο Επιδαύρου, θα στηθεί μια κατασκήνωση για τους σπουδαστές, ώστε να εμπνέονται από το φυσικό περιβάλλον. 

Η σχολή αυτή του αρχαίου δράματος πραγματοποιείται σε συνεργασία με το τμήμα θεατρικών σπουδών του Πανεπιστημίου του Ναυπλίου, αλλά και την περιφέρεια Πελοποννήσου. 

«Εκτός από τις παραστάσεις, επί ενάμισι μήνα στην Επίδαυρο, αξία έχει και το τι υπάρχει γύρω από αυτές. Εννοώ το εκπαιδευτικό κομμάτι. Εκεί ποντάρω. Αυτό που προτείνω έχει να κάνει με το αρχαίο δράμα. Θα δημιουργηθεί ένα Λύκειον Επιδαύρου, με εκπαίδευση σε θέματα αρχαίας τραγωδίας, με καθηγητές από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα. Υπάρχουν διαφορετικές μέθοδοι και καλό θα είναι να διδάσκονται όλες οι αντιλήψεις», δήλωσε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, στον«ΑΘΗΝΑ 9.84» και τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη.

Εν αναμονή λοιπόν και περισσοτέρων πληροφοριών για αυτή την πραγματικά σπουδαία ιδέα...



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ