ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 3 Μαΐου 2016

O'Pari 3: Το ελληνικής κατασκευής mega yacht που θα μας "βγάλει το μάτι" στο 3ο Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:03:00 μ.μ. |
 «Βγάζει μάτι», το 72 μέτρων ελληνικής κατασκευής mega yacht "O'Pari 3"  που κατασκευάστηκε στα ναυπηγεία του Περάματος και που θα φιλοξενηθεί στο 3ο Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο, 7-10 Μαΐου.
Πρόκειται για το μεγαλύτερο γιοτ της έκθεσης και για την όμορφη σχεδίαση του εξωτερικού και εσωτερικού του ειναι υπεύθυνος ο Γιώργος Βαφειάδης.
Η εσωτερική διαρρύθμιση O'Pari 3 μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 12 άτομα, τα  σε 9 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 3 master σουίτες, 2 VIP καμπίνες και 3 δίκλινες καμπίνες. Είναι επίσης ικανό να μεταφέρει μέχρι και 20μελές πλήρωμα εν πλω για να εξασφαλιστεί μια χαλαρωτική εμπειρία ενός πολυτελές γιοτ.
Διαχρονικό στυλ, όμορφα έπιπλα, πολυτελή καθίσματα, εντυπωσιακές εγκαταστάσεις αναψυχής και ψυχαγωγίας κάνουν το O'Pari 3  ιδανικό γιοτ ναύλωσης για την κοινωνικοποίηση και τη διασκέδαση με την οικογένεια και τους φίλους.
Είναι κατασκευασμένο με χάλυβα το κύτος και η υπερκατασκευή με αλουμίνιο.  Διαθέτει επίσης «σταθεροποιητές άγκυρας» που λειτουργούν σε μηδενική ταχύτητα, αυξάνοντας επί του σκάφους την άνεση σε κατάσταση αγκυροβολίου ακόμα και σε "δύσκολα" νερά.
Το O'Pari 3 μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα 18 κόμβων Διαθέτη ακόμη γυμναστήριο, Jacuzzi (στο κατάστρωμα), κλιματισμό, WiFi σύνδεση.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ