ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Το πολυτελές Yachting στα καλύτερά του 7-10 Μαΐου στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:11:00 μ.μ. | |
Συνεχείς είναι από το πρωί σήμερα οι αφίξεις των πολυτελών σκαφών που θα συμμετέχουν στο 3ο Mediterranean Yacht Show που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 10 Μαΐου στο λιμάνι του Ναυπλίου.

Τα πολυτελή σκάφη έχουν προσελκύσει όπως είναι αναμενόμενο τα βλέμματα ντόπιων και επισκεπτών.
Αρόδο, ανοικτά του Αργολικού κόλπου, πολλά σκάφη είναι αυτά που περιμένουν το γενικό πρόσταγμα του θρύλου των θαλασσών, καπετάνιου Μανώλη Βερνίκου για να ελλιμενιστούν στην προβλεπόμενη θέση τους στο λιμάνι του Ναυπλίου.
Στο λιμάνι βρίσκεται από το πρωί και ο Μιχάλης Σκουλικίδης, Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού, καθώς επιβλέπει την εξέλιξη της προετοιμασίας της έκθεσης, ενώ ο Δημαρχος Ναυπλιέων βρίσκεται σε συνεχή επαφή, για την διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν την διοργάνωση και ο Λιμενάρχης Ναυπλίου Σπύρος Μαρίνος και το προσωπικο του Λιμενικού ειναι στο πόδι, για την εξυπηρέτηση εκθετών και πληρωμάτων.
Τα φιλόξενα νερά της Ανατολικής Μεσογείου, η ελληνική ναυτική παράδοση και η ιστορία του Ναυπλίου συνθέτουν το σκηνικό για τη διοργάνωση της 3ης έκθεσης αφιερωμένης στην ενοικίαση πολυτελών σκαφών αναψυχής.
Υστερα από δύο επιτυχημένες διοργανώσεις, η έκθεση παρουσιάζει μια αυξανόμενη δυναμική, γεγονός που αποδεικνύεται από τον υψηλό αριθμό συμμετοχών και το ενδιαφέρον των brokers και του ξένου Τύπου.
Σημαντικοί εκπρόσωποι και παράγοντες του yachting παγκοσμίως επιλέγουν και φέτος να επισκεφθούν το Ναύπλιο για να επιθεωρήσουν και να θαυμάσουν έναν πολυπληθή στόλο επαγγελματικών σκαφών αναψυχής.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ