ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Παρουσία του πρέσβη της Νορβηγίας άνοιξε τις πύλες του το 25ο Φεστιβάλ Ναυπλίου 2016 (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:06:00 μ.μ. |
Παρουσία του πρέσβη της Νορβηγίας άνοιξε τις πύλες του το 25ο Φεστιβάλ Ναυπλίου 2016 (βίντεο)
 Το 25ο Φεστιβάλ Ναυπλίου άνοιξε τις πύλες του την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 με μία φαντασμαγορική συναυλία στην ατμοσφαιρική πλατεία του Αγίου Γεωργίου, όπου ένας από τους πλέον λαοφιλείς και πολυβραβευμένους σολίστες της Σκανδιναβίας, ο Νορβηγός πνευστός Oystein Baadsvik και η Katarzyna Wieczorek στο πιάνο, παρουσίασαν ένα πρωτότυπο πρόγραμμα με βάση την τούμπα.

Το φεστιβάλ Ναυπλίου συμπληρώνει φέτος 25 συναπτά έτη προσφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας. Η αργυρή επέτειος του σπουδαίου θεσμού της κλασικής μουσικής έχει εορταστικό χαρακτήρα μέσα από τα δύο κύρια χαρακτηριστικά του, τον πανευρωπαϊκό χαρακτήρα και τη διεθνή εμβέλεια.
Από τις 24 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου 2016, αξιοποιώντας όλους τους μνημειώδεις χώρους της πόλης του Ναυπλίου θα παρουσιάσει δέκα συναυλίες με σημαντικούς εκπροσώπους του ευρωπαϊκού πενταγράμμου.
Την πρώτη μέρα του Φεστιβάλ άνοιξε η Μπατούκα Ουρανοκατέβατο με τα κρουστά τους.
Την πρώτη συναυλία παρακολούθησαν ο πρέσβης της Νορβηγίας Jorn Eugene Gjelstad ,ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος , ο καλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Ναυπλίου όλα αυτά τα χρόναι Γιάννης Βακαρέλης, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Π.Καλκούνου, το μέλος του ΔΟΠΠΑΤ και πρόεδρος του Ναυπλιακού Ιδρύματος Ι. Καποδίστριας Κώστας Χελιώτης, ο πρώην Δημαρχος Ναυπλίου Γιώργος Τσούρνος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ναυπλίου ο Παλαμήδης Θεοδόσης Σπαντιδέας, ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Ευάγγελος Ψυχογυιός, ο δημοτικος σύμβουλος Κωστας Ρούτουλας και πολύς κόσμος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ