ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Ενημερωτική εκδήλωση για την αναβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου Νέας Τίρυνθας σε 6θέσιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:04:00 μ.μ. | |
Η αναβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου Νέας Τίρυνθας σε 6θέσιο βρέθηκε στο επίκεντρο συζήτησης ενημέρωσης που διοργάνωσαν ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και ο Μορφωτικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Τίρυνθας σε ανοιχτή συγκέντρωση το απόγευμα της Τετάρτης 1 Ιουνίου 2016 .
 Στην συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο της Νέας Τίρυνθας συμμετείχαν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Δημήτρης Σίδερης, ο πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Ναυπλιέων Παύλος Χρηστίδης, η Πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων, του Πολιτιστικού Συλλόγου και αρκετός κόσμος από την περιοχή που θέλησε να ενημερωθεί για τις αλλαγές που θα ισχύσουν από την νέα σχολική χρονιά στο Δημοτικό Σχολείο της Ν. Τίρυνθας.
Είναι γεγονός πως το συγκεκριμένο σχολείο υποβαθμίστηκε τα τελευταία χρόνια και πολλοί γονείς πήραν τα παιδιά τους από το σχολείο για να φοιτήσουν αλλού.
Όλοι έκαναν εκκληση προς όλους να επιστρέψουν τα παιδιά στο σχολείο καθώς πλέον υπάρχει δυνατότητα ίσων ευκαιριών στην εκπαίδευση στο συγκεκριμένο σχολείο που δεν θα έχει τιποτα να ζηλέψει από σχολικές μονάδες του κέντρου των πόλεων
Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν διάφορα λειτουργικά ζητήματα και ο κ Κωστούρος δήλωσε πως ο Δήμος Ναυπλιέων είναι διατεθειμένος να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να βελτιώσει στο μέγιστο δυνατό τις υποδομές και τη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων του.
Ο κ. Κωστούρος αναφερόμενος στο θέμα τόνισε ότι οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών καλούνται να στηρίξουν αυτή την εξέλιξη.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων , ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την αγαστή συνεργασία των επιφορτισμένων με τα θέματα παιδείας στο δήμο και του διευθυντή της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του νομού κ. Δημήτρη Σίδερη, τόνισε ότι «είναι σημαντικό να υπάρχει σύμπνοια γιατί ενωμένοι θα οδηγηθούμε στην πρόοδο».
Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του κ Κωστούρου, της κ. Πέγκυς Νόνη Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και του κ. Δ. Σίδερη Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ