ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:44:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
-Εξι ναυαγοσώστες προσελήφθησαν χθες από το Δήμο Καλαμάτας, ενώ αναμένεται η υπογραφή της πρόσληψης τριών ακόμα. Οι ναυαγοσώστες θα καλύπτουν τις παραλίες της Καλαμάτας από την Ανάσταση μέχρι και τη Μικρή Μαντίνεια για διάστημα 3 μηνών.

- Διεθνές βραβείο αγώνων Νέων σχεδιαστών κέρδισαν δύο νέοι της Τρίπολης για την κατασκευή ξύλινου ποδηλάτου. Η απονομή των βραβείων θα γίνει στο Κόμο της Ιταλίας.

- Η ομάδα παλαιμάχων Άσσων της Barcelona, θα βρεθεί στη Σπάρτη την Παρασκευή. Σκοπός της επίσκεψης είναι ο φιλανθρωπικός αγώνας με τον «Λεωνίδα Σπάρτης» το Σάββατο στις 18:00 το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο της πόλης.

-Tο ερχόμενο Σάββατο 11 Ιουνίου στην αίθουσα Θέατρο του δημαρχείου του Δήμου Κορινθίων θα γίνει η τελετή βράβευσης των μαθητών που διακρίθηκαν στον 1ο Παγκορινθιακό Μαθητικό Λογοτεχνικό Διαγωνισμό.

-Συνελήφθησαν , σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, δύο ημεδαποί , ηλικίας 40 και 48 ετών, αντίστοιχα, για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

-Η εταιρεία PDL ΑΕ, που προσέφερε έκπτωση 60,20%, αναδείχτηκε προσωρινός ανάδοχος του μειοδοτικού διαγωνισμού διαγωνισμού για το έργο «Επισκευή και διαρρύθμιση εγκαταστάσεων κτιρίου πρώην καρδιολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Καλαμάτας, για την στέγαση υπηρεσιών υγείας και πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας»

-Δημοπρατήθηκε την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016 το έργο με τίτλο: «Αντιπλημμυρικά έργα χειμάρρων και επαρχιακού οδικού δικτύου των πυρόπληκτων δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου Μονεμβασίας» προϋπολογισμού 400.000,00 ευρώ από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας.Το έργο περιλαμβάνει έργα άμεσης επέμβασης που αφορούν την κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων χειμάρρων στην περιοχή της Νεάπολης του Δήμου Μονεμβάσιας για τη θωράκιση της περιοχής από πλημμυρικά φαινόμενα μετά την εκτεταμένη πυρκαγιά στην περιοχή το καλοκαίρι του 2015 καθώς και εργασίες επί του επαρχιακού οδικού δικτύου που έχει υποστεί φθορές. 

-

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ