ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:15:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
-Το 22ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, με νέα Καλλιτεχνική Διευθύντρια την Κατερίνα Κασιούμη, θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 26 Ιουλίου 2016, δίνοντας φέτος το βάρος στους έλληνες δημιουργούς του σύγχρονου χορού.

-Σε παραπληροφόρηση και σε στρεβλά δημοσιεύματα, απέδωσε τα περί κλεισίματος του στρατοπέδου της Καλαμάτας ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος στη συνάντηση που είχε  με τον δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα. «Κανένα επί της ουσίας θέμα δεν υπάρχει, δεν κλείνει το στρατόπεδο» διαβεβαίωσε τον δήμαρχο Καλαμάτας ο κ. Καμμένος , σύμφωνα με τα όσα είπε μιλώντας στην ΕΡΤ Καλαμάτας ο κ. Νίκας.

-Εξι ναυαγοσώστες προσελήφθησαν χθες από το Δήμο Καλαμάτας, ενώ αναμένεται η υπογραφή της πρόσληψης τριών ακόμα. Οι ναυαγοσώστες θα καλύπτουν τις παραλίες της Καλαμάτας από την Ανάσταση μέχρι και τη Μικρή Μαντίνεια για διάστημα 3 μηνών.

-Μουσική, θέατρο και κινηματογράφος θα πρωταγωνιστήσουν στο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ευρώτα για το εφετινό καλοκαίρι ξεκινώντας στα τέλη Ιουνίου και καταλήγοντας στα τέλη Αυγούστου.  Σπουδαίοι καλλιτέχνες θα βρεθούν στη σκηνή του Επιδαύρειου Θεάτρου Βλαχιώτη προσφέροντας μοναδικές συναυλίες, ενώ ερασιτεχνικοί θίασοι θα παρουσιάσουν θεατρικές παραστάσεις.

-Στην καταγραφή των αναγκών και την υποστήριξη των δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του Νομού Κορινθίας προχωρούν οιβουλευτές Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόσφατα επισκέφτηκαν το Κέντρο Υγείας Κιάτου οι βουλευτές Μαρία Θελερίτη και Γιώργος Ψυχογιός, μαζί με τον επικεφαλής της Ομάδας Υγείας της Ν.Ε., Ηλία Κοφινά, το μέλος, Θέμη Σουλαντίκα, και τη δημοτική σύμβουλο, Κούλα Μαυραγάνη.

-Ξεκινά την επόμενη Δευτέρα 13 Ιουνίου το πρόγραμμα διανομής κεντρικών προμηθειών τροφίμων και βασικής υλικής βοήθειας για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους (ΤΕΒΑ) Δήμου Τρίπολης.

-Με την παρουσία της κ. Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου, πρόκειται να συνεδριάσει η Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ Αρκαδίας, για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

-Δημοπρατήθηκε το έργο που έχει σχέση με τα αντιπλημμυρικά έργαχειμάρρων και επαρχιακού, οδικού δικτύου, στις πυρόπληκτες περιοχές του Δήμου Μονεμβασίας Λακωνίας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ