ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:09:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
- Εκδήλωση με θέμα οι θέσεις του ΚΚΕ για την πάλη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά θα γίνει αύριο στις 20:00 στην Τρίπολη.

-«To ύψος της βροχής που έπεσε στην Τρίπολη το περασμένο Σάββατο, ήταν της τάξεως των 196 χιλιοστών, δηλαδή 196 τόνοι νερού ανά στρέμμα την ώρα». Αυτό δήλωσε, χθες το βράδυ, στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίπολης, ο Δήμαρχος, κ. Δημήτρης Παυλής, στην ομιλία του για το θέμα της κακοκαιρίας και την ενημέρωση που παρείχε στους Συμβούλους για όλα αυτά τα τραγικά γεγονότα της Τρίπολης.

-Ξεκίνησαν χθες, τα δρομολόγια του πλοίου της ΛΑΝΕ «Βιτσέντζος Κορνάρος», που το φετινό καλοκαίρι θα συνδέει ακτοπλοικά την Καλαμάτα με τον Κίσσαμο της Κρήτης. Από το Σάββατο θα ξεκινήσουν τα κανονικά δρομολόγια και ειδικότερα ο «Βιτσέντζος Κορνάρος» θα αποπλέει από Καλαμάτα για Κύθηρα στις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή, στα Κύθηρα θα πιάνει στις 5:40 το πρωί και στο Καστέλι Κισσάμου θα φτάνει στις 9:50 το πρωί της Κυριακής. Το νέο για φέτος, είναι ότι κάθε Τετάρτη το δρομολόγιο Κύθηρα-Κρήτη θα γίνεται και από το Γύθειο.

- Με 12 παραστάσεις και συναυλίες υποδέχεται το καλοκαίρι ο Δήμος Ευρώτα Λακωνίας. Αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο, κινηματογραφικές προβολές στον κήπο του Ιπποκράτη στη Σκάλα και πολλά άλλα περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα.

-«Είμαστε γονατισμένοι. Δεν έχουμε τίποτα. Μόλις ξεκινήσαμε μία εξαγωγή στην Ιταλία ως Συνεταιρισμός και τώρα με την ζημιά, ματαιώθηκε και αυτή. Ζητάμε άμεσα εκτίμηση απ’ τον ΕΛΓΑ, ζητάμε συμμετοχή σε προγράμματα του ΕΣΠΑ, επιθυμούμε πάγωμα των δημοτικών τελών και των λοιπών ρυθμίσεων για 2 χρόνια». Αυτό ζήτησε ο κ. Θανάσης Τσιοτίνας, πρόεδρος του Συνεταιρισμού Αρκαδίας, κατά την ομιλία του στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο της Τρίπολης, όπου και ενημέρωσε τους συμβούλους για τις μεγάλες καταστροφές που έχουν γίνει στον πρωτογενή τομέα.

- Συνάντηση ανταποκριτών του ΕΛΓΑ σήμερα στις 10:30 το πρωί στο πνευματικό κέντρο Τρίπολης.

- Άρχισαν χθες και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή οι εκδηλώσεις για τη γιορτή πορτοκαλιού στη Στεφανιά Λακωνίας.

-Mία γυναίκα 29 ετών από την Αθήνα, κατηγορείται πως εξαπάτησε τρεις ιερείς στην Καλαμάτα και επιχείρησε να εξαπατήσει άλλους δύο, υποδυόμενη είτε την κοινωνική λειτουργό που χρειάζεται χρήματα για να βοηθήσει πολύτεκνες οικογένειες που βρίσκονται σε ένδεια, είτε ότι είναι η ίδια άτομο που βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση και χρειάζεται χρήματα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ