ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:13:00 π.μ. |
-Επίτιμος δημότης του Δήμου Νεμέας θα ανακηρυχθεί ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος την Παρασκευή στα πλαίσια της αναβίωσης των Αγώνων «Νέμεα 2016».


-Εκδήλωση με θέμα την ανακύκλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Άστρος. Οργανώνει ο Δήμος Β. Κυνουρίας στα πλαίσια της Παγκόσμιας Μέρας Περιβάλλοντος.

-Βραβεύτηκαν ελαιοπαραγωγοί της Αρκαδίας στη διάρκεια συνεδρίου για το λάδι στην Αρχαία Ολυμπία.

-Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθουν σκουπίδια από άλλους Δήμους στο ΧΥΤΑ Ξυλοκάστρου δηλώνει κατηγορηματικά ο δήμαρχος Ηλίας Ανδρικόπουλος.
-Οκτώ μοναδικά βραβεία για 8 εξαιρετικά βιολογικά προϊόντα απέσπασε η Λακωνία σε διεθνή διαγωνισμό με θέμα «Εξειδικευμένη αξιολόγηση και γευσιγνωσία τροφίμων» που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Ενα προιόν μπήκε στη λίστα των τοπ 20 προιόντων.
-Η άφιξη των παλαιμάχων άσσων της Μπαρτσελόνα αναμένεται στη Σπάρτη την Παρασκευή το βράδυ. Το πρόγραμμα παραμονής περιλαμβάνει ξεναγήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους με τη συμμετοχή φοιτητών του τμήματος διαχείρησης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Το Σάββατο 1.00 το μεσημέρι θα δοθεί συνέντευξη τύπου ενώ στις 6.00 το απόγευμα υπάρχει προγραμματισμένος φιλανθρωπικός αγώνας με την ομάδα του Λεωνίδα Σπάρτης. Το βράδυ το Σάββατο προς τιμήν των φιλοξενουμένων έχει προγραμματιστεί πλούσια πολιτιστική λακωνική βραδιά.
-Με επιστολή τους προς τον υπουργό παιδείας οι φιλόλογοι της Λακωνίας λένε όχι στην κατάργηση των Αρχαίων Ελληνικών στο Γυμνάσιο. Τονίζουν επίσης ότι με τη μείωση των ωρών διδασκαλίας αρχαίων ελληνικών κινδυνεύει να νοθευτεί το γλωσσικό αίσθημα των παιδιών».
-Ο Δήμος Σπάρτης επέλεξε το σωστό δρόμο για τα στερεά απόβλητα, τόνισε κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψής του στη Σπάρτη ο ανπλ. υπ. Περιβάλοντος Γιάννης Τσιρώνης.

Δέσποινα Αρσένη
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ