ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Επιστολή Γ. Μανιάτη προς τον Πρόεδρο της Τράπεζας Πειραιώς για το υποκατάστημα στην Αγία Τριάδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:07:00 π.μ. | |
 Την επανεξέταση του θέματος της αναστολής λειτουργίας του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην Αγία Τριάδα ζήτησε και με γραπτή επιστολή του στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Σάλλα Μιχάλη, και στον Σύμβουλο Διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς, κ. Αντωνιάδη Χριστόδουλο, ο βουλευτής Αργολίδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιάννης Μανιάτης, εκθέτοντας τα οφέλη από τη λειτουργία του και τις αρνητικές επιπτώσεις οποιασδήποτε απόφασης αναστολής της.

Αναλυτικά στο κείμενο της επιστολής του αναφέρει:


«Αξιότιμοι κύριοι,

σε συνέχεια της προφορικής μας επικοινωνίας αναφορικά με το θέμα της αναστολής λειτουργίας του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην Αγία Τριάδα Αργολίδας, σας εκθέτω και γραπτώς τα οφέλη από τη λειτουργία του και τις αρνητικές επιπτώσεις που θα επιφέρει οποιαδήποτε απόφαση αναστολής της.

Η κύρια οικονομική δραστηριότητα της περιοχής είναι ο πρωτογενής τομέας με την πλειοψηφία των πολιτών να είναι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούν για την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων τους, όπως έκδοση εργόσημων, διεκπεραίωση αποδοχών από αγροτικά εισοδήματα κ.λπ. γίνονται αποκλειστικά από το κατάστημα αυτό για όλη την περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Μιδέας και όμορων περιοχών, ύστερα κι από την ενοποίηση της Τράπεζας Πειραιώς με την Αγροτική Τράπεζα Ελλάδας.

Η απόφαση για αναστολή θα επιφέρει αρνητικές επιπτώσεις στην καθημερινότητα τόσο των πολιτών της Δ.Ε. Μιδέας όσο και των υπόλοιπων πολιτών του Δήμου Ναυπλιέων, αλλά και του Δήμου Άργους – Μυκηνών, καθώς η εξυπηρέτηση τους θα πραγματοποιείται από τα κεντρικά καταστήματα των δήμων, με συνακόλουθο αποτέλεσμα την υποβάθμιση στην εξυπηρέτηση των πολιτών.

Κατά συνέπεια, η συνέχιση της λειτουργίας του υποκαταστήματος που εξυπηρετεί τους πάνω από 5.000 κατοίκους της περιοχής για περισσότερα από 25 χρόνια κρίνεται ζωτικής σημασίας και για τους πολίτες, αλλά και για την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

Σας ζητώ, λοιπόν, να επανεξετάσετε το θέμα λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω.»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ