ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Βασίλης Σιδέρης: Ο αγώνας ενάντια στον λαϊκισμό πρέπει να είναι αδιάκοπος.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:14:00 μ.μ. | | |
 Ομιλία του πολιτευτή Βασίλη Σιδέρη στη Νομαρχιακή συνέλευση της ΝΟΔΕ Αργολίδας την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 παρουσία του αντιπροέδρου του Κομματος Κωστή Χατζηδάκη:
"Σήμερα έχοντας στο τιμόνι του κόμματος τον Κυριάκο Μητσοτάκη μπορώ να πω πως οι συνθήκες είναι ευνοϊκότερες από κάθε άλλη φορά. 

Έχοντας μια κοινωνία κατακερματισμένη, εθνικά, ηθικά και οικονομικά, η θέση μας ως αντιπολίτευση μας προσδίδει ευθύνες. Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να καταδείξουμε το σαθρό οικοδόμημα που χτίζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. Σε κάθε μας παρουσία, σε κάθε μας ομιλία και δραστηριότητα πρέπει να τονίζουμε την καταστροφική πορεία που οδεύει η χώρα εξαιτίας των ανεύθυνων κυβερνώντων.

Η Νέα Δημοκρατία πιστή στις αρχές της, διεξάγει έναν ανελέητο αγώνα απέναντι στον λαϊκισμό.

Με μόνα όπλα στη φαρέτρα μας την αλήθεια και την ιστορία δεκαετιών της παράταξής μας με μπροστάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη ορθώνουμε ανάστημα, μιλάμε, σχεδιάζουμε και προτείνουμε τρόπους για να βγει η χώρα μας από το τέλμα που οδεύει.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ συνεχίζει την ίδια καταστροφική πορεία που ξεκίνησε απ’ τον Ιανουάριο του 2015.

Και αντί να κρυφτούν, έχουν το θράσος να κουνάνε και το δάχτυλο στον ελληνικό λαό.

Να μιλούν για επιχειρηματικότητα αυτοί που βάζουν τη θηλιά στον λαιμό του Έλληνα επιχειρηματία.Αυτοί που έφεραν έναν επαίσχυντο αναπτυξιακό νόμο προωθώντας την γραφειοκρατία και τον κομματισμό. Μέσα από τον «αναπτυξιακό» νόμο σχεδιάζεται να «πέσουν» 500 εκ. ευρώ στην αγορά, την ώρα που οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου είναι 7 δις ευρώ.Νόμος ο οποίος καταψηφίστηκε από την κοινοβουλευτική μας ομάδα.

Γιατί εμείς στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα επειδή πιστεύουμε στις δυνατότητες των Ελλήνων. Όχι επειδή είναι προαπαιτούμενο.

Στήριξη της επιχειρηματικότητας, σημαίνει αύξηση θέσεων εργασίας. Αύξηση θέσεων εργασίας, σημαίνει ανάπτυξη

Και σε όλους αυτούς που θα προτρέξουν να μας κατηγορήσουν λέγοντας ότι και η Νέα Δημοκρατία ψήφισε πέρυσι το καλοκαίρι τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ,τους απαντάμε ότι η Νέα Δημοκρατία ψήφισε συγκεκριμένους δημοσιονομικούς στόχους

για να παραμείνει η χώρα μας στην Ευρώπη και σε καμία περίπτωση δεν στηρίξαμε το μείγμα πολιτικής του κ. Τσίπρα.

Προσφάτως δε, ο Υπουργός Παιδείας, ο κ. Φίλης, βρισκόμενος σε μια τόσο νευραλγική θέση διοικήσεως του ελληνικού κράτους, μη τηρώντας ούτε τα προσχήματα μίλησε για αντισυνταγματικότητα της συγκέντρωσης «ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ» που έχει καλεστεί στην πλ. Συντάγματος στις 15 Ιουνίου.

Δηλώσεις που αντίκεινται στο συνταγματικό δικαίωμα των Ελλήνων να συγκεντρώνονται και να διαδηλώνουν.

Μετά την άρνηση της Ποντιακής γενοκτονίας, τις δηλώσεις περί αρχαίων ελληνικών, ξαναχτυπά ο υπουργός κ. Φίλης όντας μέλος μιας κυβέρνησης που η ίδια δεν διαθέτει την ευθιξία να τον παραιτήσει.

Και φυσικά δεν είναι μόνο ο κ. Φίλης που προσβάλλει τους νόμους του κράτους και τη νοημοσύνη του λαού.

Υπάρχουν τα «διαμάντια» της κ. Χριστοδουλοπούλου σχετικά με το καίριο προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα το οποίο διόγκωσε η τωρινή κυβέρνηση, αποτυγχάνοντας παταγωδώς τη διευθέτηση του προβλήματος βάσει των ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Είναι οι δηλώσεις του κ. Κατρούγκαλου που εμπαίζει τον ελληνικό λαό κάνοντάς του διατροφικές υποδείξεις, θέλοντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα σχετικά με την αύξηση του ΦΠΑ στο 24%.

Όλη η χώρα αντιμετωπίζει το νέο κύμα, τον τυφώνα της φοροκαταιγίδας που εξαπέλυσε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.Και εν συνεχεία ο ίδιος πάλι δήλωσε ότι τα μνημόνια ψηφίζονται μόνο από χουντικά καθεστώτα τύπου Πινοσέτ, θεωρώντας ότι η κυβέρνηση είτε πάσχει από κρίση ταυτότητας είτε από στείρα προσβολή της νοημοσύνης των Ελλήνων.

Τώρα να δούμε τι θα δηλώνει , που εκατοντάδες χιλιάδες υπάλληλοι και συνταξιούχοι θα διαπιστώσουν μείωση στους μισθούς και τις συντάξεις τους, καθώς αυξάνεται η παρακράτηση φόρου.

Τα αρνητικά αποτελέσματα του λαϊκισμού όμως, πέρα από τις κωμικοτραγικές δηλώσεις των κυβερνώντων όπου φάσκοντας και αντιφάσκοντας μας προκαλούν γέλιο, αγγίζουν πλέον όλα τα ελληνικά νοικοκυριά.

Και ο περήφανος ελληνικός λαός δεν αξίζει αυτή την τύχη.

Η παράταξή μας από την πρώτη στιγμή είχε δηλώσει ότι ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

Θέλει σκληρή δουλειά και αγώνα για να επιτευχθεί η ανάπτυξη.

Και είχαμε ήδη οδηγήσει τη χώρα στη σωστή ρότα. Όταν η τότε αντιπολίτευση και νυν κυβέρνηση «πετροβολούσε» από τα έδρανα

της βουλής και τις αντικυβερνητικές συγκεντρώσεις, χρησιμοποιώντας τον λαϊκισμό και την παραπληροφόρηση για να παραπλανήσει τον ελληνικό λαό.

Μας κατηγορούσε ως πουλημένους ακόμα και δοσίλογους από τα μέσα που διέθετε.

Όταν εμπράκτως και με αριθμούς δείχναμε τους ρυθμούς ανάπτυξης της χώρας κάποιοι κώφευαν και πίστευαν ψεύτικες προεκλογικές υποσχέσεις.

Φτάσαμε λοιπόν στο σήμερα, όπου η πλειοψηφία του ελληνικού λαού δείχνει να καταλαβαίνει την αναγκαιότητα υπάρξεως μιας σταθερής και ειλικρινούς κυβέρνησης, που ως στόχο έχει την κοινωνική ευημερία και όχι την πόλωση και την διαίρεση.

Εμείς δεν έχουμε ως στόχο να επιβαρύνουμε φορολογικά την μία ή την άλλη κοινωνική ή πολιτική ομάδα όπως αποσκοπεί ο κ. Κυρίτσης, ούτε φυσικά να βάλουμε «ταξικό πρόσημο» στην φορολογία όπως δήλωσε η κ. Καρακώστα.

Αλλά την καθολική μείωση των φόρων και τους Έλληνες ενωμένους όπως ακριβώς έχει διακηρύξει πολλάκις ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Να αποκτήσουν ξανά οι πολίτες το αίσθημα της εμπιστοσύνης, στην αναζήτηση επενδύσεων και παράλληλα στη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Και αυτό δεν θα γίνει σε καμία περίπτωση με την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ.

Τέλος θέλω να τονίσω πως οι τελευταίες δημοσκοπήσεις είναι αυτές που δικαιώνουν τις πάγιες θέσεις της Νέας Δημοκρατίας.

Τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων δικαιώνουν την κριτική, τη στάση και τον πολιτικό μας λόγο.

Αναδεικνύεται με τον πιο καθαρό τρόπο ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, έχει χάσει κάθε επαφή, κάθε έρεισμα με την ελληνική κοινωνία.

Οι δημοσκοπήσεις βεβαίως δεν συνιστούν εκλογικό αποτέλεσμα.

Η Νέα Δημοκρατία με τον πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη,

με αυτοπεποίθηση και σεβασμό απέναντι σε μια κοινωνία που ασφυκτιά,

θα συνεχίσει να διατυπώνει έναν εναλλακτικό λόγο για μια Συμφωνία Αλήθειας με την κοινωνία και τους εταίρους,

που με τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις θα ανοίξει τον δρόμο της κανονικότητας και της ευημερίας.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ