ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Ο Παναργειακός πρωταθλητής στους προπαίδες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:55:00 π.μ. |
Η ομάδα του Παναργειακού αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στα τελικά του πρωταθλήματος προπαίδων της ΕΠΣΑ που έγιναν στο γήπεδο Προσύμνης.

Στον τελικό της διοργάνωσης οι ΄πράσινοι΄΄ επικράτησαν εύκολα της Μπουμπουλίνας Σπετσών με 5-0 , ενώ στο μικρό τελικό που προηγήθηκε ο Ατρόμητος Παναριτίου κέρδισε 2-1 τον Πανναυπλιακό και κατέκτησε την τρίτη θέση.

Στην πρωταθλήτρια ομάδα απονεμήθηκαν μετάλλια ενώ το κύπελλο απένειμε , τιμής ένεκεν, ο εκ Προσύμνης καταγόμενος κ. Γιώργος Ζέρβας, κάτοικος Αμερικής , εκ των δωρητών του Μουσικού σχολείου Προσύμνης και παλαιός παίκτης του Παναργειακού.
Επίσης το παρόν στην τελετή απονομών έδωσαν ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριος, ο αντιδήμαρχος Άργους- Μυκηνών κ. Χρήστος Πετσέλης , ο ενωσιακός προπονητής Διονύσης Διατσίγκος, και αρκετά μέλη του Δ.Σ της ΕΠΣΑ με επικεφαλής τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Γιάννη Αποστολόπουλο.

Να σημειωθεί ότι ΄΄σφυρίζοντας ΄΄ τον τελικό ο Ανδρέας Καραγιώργος αποχαιρέτισε την ενεργό δράση ενώ του δόθηκαν τιμητικές πλακέτες από την ΕΠΣΑ και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Αργολίδας.
Επίσης βραβεύτηκε ο παίκτης της Θύελλας Λιμνών Κώστας Βλάχος, ως πρώτος σκόρερ φέτος στην Α2 , παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές και - ακόμη πιο σημαντικό- για το ήθος που επιδεικνύει στους αγωνιστικούς χώρους.

Και τους δυο αγώνες παρακολούθησε μεγάλος αριθμός θεατών, κυρίως γονείς των παικτών που απόλαυσαν μια , πραγματική , γιορτή του ποδοσφαίρου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ