ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Με την "Πλεύση Ελευθερίας" ο Παναγιώτης Τασσόπουλος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:35:00 π.μ. |
Με την "Πλεύση Ελευθερίας" ο Παναγιώτης Τασσόπουλος
Συντρόφισσες & Σύντροφοι

Ο αγώνας για την κατάρριψη των μνημονιακών κυβερνήσεων από εδώ και στο εξής θα μας βρει σε διαφορετικά στρατόπεδα. Μπορεί όχι αντίπαλα αλλά σε διαφορετικά, προς το παρόν τουλάχιστον.

Ο λόγος που αποφάσισα να συμπλεύσω με την ''Πλεύση Ελευθερίας'' είναι η 'καπετάνισσα' του.
Μια γυναίκα που με μόνο τέσσερα χρόνια κοινοβουλευτικής πορείας κατάφερε να γίνει το κόκκινο πανί για όλους τους μνημονιακούς βουλευτές, για τους διαπλεκόμενους δημοσιογράφους ακόμα και για τον ΠτΔ. Μια γυναίκα επαναστάτρια που κατηγορήθηκε και λασπολογήθηκε όσο κανένας άλλος συνάδελφος της κι όμως έμεινε εκεί δυνατή. Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια κατάφερε να εντυπωσιάσει με τους πύρινους λόγους, τις γνώσεις της σε θέματα κοινοβουλευτικής λειτουργίας και δημοκρατίας. Είναι η γυναίκα που ως ΠτΒ έκανε ότι πέρναγε από το χέρι της για να μην περάσει το 3ο και καταστροφικότερο μνημόνιο. Είναι αυτή που τα έβαλε με τους δικούς της συντρόφους όταν αυτοί επέλεξαν το εύκολο δρόμο (γι' αυτούς) ψηφίζοντας το μνημόνιο και τους εφαρμοστικούς νόμους.

Είναι αυτή που τόλμησε να τα βάλει με τον ΠτΔ, τον πρωθυπουργό τον Στουρνάρα αλλά και όλους όσους συνέβαλαν στην σημερινή κατάσταση της χώρας.

Γι αυτό κι 'γω λοιπόν αποφάσισα να συμπλεύσω μαζί της και να την εμπιστευτώ ως γνήσια καπετάνισσα γι αυτό το δύσκολο και φουρτουνιασμένο ταξίδι. Άλλωστε ''ο καλός ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται''

Τέλος καλώ όλους εκείνους που συμμερίζονται τις απόψεις της Πλεύσης Ελευθερίας για

Δημοκρατία

Δικαιοσύνη

Διαφάνεια

Δικαιώματα

Διαγραφή χρέους

Διεκδίκηση γερμανικών οφειλών

να συνταξιδέψουν μαζί μας σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα με προορισμό την νίκη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το προφίλ μας στο Facebook
ή στο email tasopoulos20@yahoo.gr

Παναγιώτης Τασσόπουλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ