ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Ηλεκτροφωτισμός στο οδικό δίκτυο της ορεινής Τροιζηνίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:31:00 μ.μ. |
Ηλεκτροφωτισμός στο οδικό δίκτυο της ορεινής Τροιζηνίας
 Η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων στην περιοχή της Τροιζηνίας έχει στη αρμοδιότητα της δύο (2) οδικούς άξονες την Επαρχιακή οδό Νο.57 (Γαλατάς Φανάρι – προς Επίδαυρο δια μέσου Καλλονής) και την Επαρχιακή οδό Νο.58 (από τον κόμβο Καλλονής μέχρι τον Γαλατά).

Για την συντήρηση και την αποκατάσταση των βλαβών στα δίκτυα οδοφωτισμού της Επαρχιακής οδού Νο.57, βρίσκεται από την 08/02/2016 σε εξέλιξη εργολαβία με τίτλο : «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΣΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑ ΑΠΟ ΑΓ.ΕΛΕΝΗ ΕΩΣ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΤΙΜΟΥ».

Με την ανωτέρω εργολαβία μέχρι σήμερα έχουν αποκατασταθεί πλήρως οι ζημιές που υπήρχαν στα δίκτυα οδοφωτισμού της εν λόγω Επαρχιακής οδού , ήτοι :
-Σε όλο το μήκος της επαρχιακής οδού αντικαταστάθηκαν συνολικά 4 χιλιόμετρα περίπου υπογείων καλωδίων, τα οποία είτε είχαν «φαγωθεί» από τρωκτικά, είτε είχαν «κοπεί» σε διάφορα τμήματά τους από την διέλευση σωλήνων ύδρευσης άλλης εργολαβίας.
- Στις περιοχές Αγίας Ελένης και Άνω Φαναρίου, αντικαταστάθηκαν τριάντα (30) φωτιστικά σώματα οδικού φωτισμού με λαμπτήρα ατμών Νατρίου (Να).
-Στην περιοχή της Δρυόπης αντικαταστάθηκαν είκοσι τέσσερα (24) φωτιστικά σώματα οδικού φωτισμού με λυχνίες ατμών Νατρίου 250W με νέα φωτιστικά σώματα τύπου LED.
-Στον κόμβο Καρατζά επισκευάστηκε όλο το δίκτυο φωτισμού και τοποθετήθηκε ένας νέος ιστός οδοφωτισμού με φωτιστικό σώμα ατμών νατρίου, στη θέση ενός υφιστάμενου ο οποίος είχε αφαιρεθεί παλαιότερα λόγω της πρόσκρουσης οχήματος σε αυτόν.

Με την ευκαιρία θέλουμε να σας πληροφορήσουμε ότι για την Επαρχιακή οδό Νο.58 βρίσκεται από την 04/01/2016 σε εξέλιξη εργολαβία με τίτλο : «ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΥ» της ενταγμένης πράξης «Βελτίωση Επαρχιακής οδού Δρυόπης (Κόμβος Καλλονής) – Γαλατάς (Διακριτό τμήμα βελτίωσης)», με την οποία θα αποκατασταθούν όλες οι βλάβες στα επί μέρους δίκτυα οδοφωτισμού της επαρχιακής οδού.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος δήλωσε ότι τα προβλήματα της υποβαθμισμένης περιοχής της Τροιζηνίας, μεθοδικά και προγραμματισμένα, βρίσκουν την λύση τους. 

Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η βελτίωση του οδικού δικτύου Μπούγιας μέχρι τα όρια με το νομό Αργολίδας, όπου εκκρεμεί η διαγράμμιση και η πληρέστερη σήμανση.
Εντός των προσεχών ημερών πρόκειται να αρχίσει το έργο της επισκευής της γέφυρας της Λιμνοθάλασσας της Ψήφτας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ