ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:09:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

-Δημοπρατήθηκε την Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 το έργο με τίτλο: «Συντήρηση της με αριθμό 39 Ε.Ο. στο τμήμα όρια νομού (από Τρίπολη) - Σπάρτη - Γύθειο» προϋπολογισμού 2.500.000,00 ευρώ από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας.

-Από το Loutraki Tourism Organization, αναφέρεται: «Ο LTO σε συνεργασία με τον ΕΟΤ (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού) και το ΣΕΤΕ (Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων) φέρνει το σεμινάριο της Google “Grow Greek Tourism Online” στο Λουτράκι. Στα πλαίσια αυτής της πρωτοβουλίας, πραγματοποιούνται δωρεάν σεμινάρια σε 30 περιοχές σε όλη την Ελλάδα, διάρκειας 1 – 1,5 ώρας. Στο Λουτράκι το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4/7 και ώρα 18:30-20:30 στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.

-Έκτός ορίων βρίσκονται κάτοικοι, επαγγελματίες και επισκέπτες των περιοχών του δήμου Δυτικής Μάνης που βλέπουν για μια ακόμα φορά, μεσούντως του καλοκαιριού, τα σκουπίδια να συσσωρεύονται στους δρόμους της Καρδαμύλης, της Στούπας, του Ακρογιαλίου, του Κάμπου και άλλου. Ήδη χθες, αναρτήθηκε στη «Διαύγεια», η απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη με την οποία «κηρύσσεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο δήμος, λόγω επικίνδυνης ρύπανσης από τα απορρίμματα με κινδύνους για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον».

-Η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών του Π.Ο. Τρίπολης και ο Δήμος Τρίπολης διοργανώνουν τον Ποδηλατικό Γύρο Τρίπολη την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016.

-Σύμφωνα με αναρτημένο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου Κορινθίων, στην ιστοσελίδα του, θα γίνουν τις επόμενες ημέρες, διάφορες εκδηλώσεις στο ανοιχτό θέατρο της Σολυγείας, στο Σοφικό. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει :

• Την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016, εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς,
• Το Σάββατο 2 Ιουλίου 2016, εκδήλωση με λάτιν – σύγχρονους και μοντέρνους χορούς,
• Την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016, εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς.
• Το Σάββατο 9 Ιουλίου 2016, θεατρική παράσταση από το Κορινθιακό θέατρο ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΩΤΑΣ «Το σπίτι της Μπερνάντα Άλμπα».

-Συνεχίζεται η διαδικασία καταγραφής των ζημιών που προκλήθηκαν από ταακραία καιρικά φαινόμενα του περασμένου Σαββάτου στην περιοχή του Δήμου Τρίπολης και πιο συγκεκριμένα, στις Δημοτικές Ενότητες Τεγέας, Κορυθίου και Τρίπολης. Οι πολίτες καλούνται από τις πληγείσες περιοχές θα πρέπει να υποβάλλουν ΑΜΕΣΑ αιτήσεις για ζημιές.

-ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
-ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ : Λαγοπάτη & Αταλάντης – Ισόγειο – Γραφείο Πρωτοκόλλου, στην οποία θα απευθύνονται και οι κάτοικοι της Δ.Ε Λεβιδίου Μαντινείας, Φαλάνθου, Βαλτετσίου και Σκιρίτιδας
-ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΕΓΕΑΣ: τηλ:2713 600200 (τοπικό γραφείο)
-ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΥΘΙΟΥ: τηλ: 2713 600900 (τοπικό γραφείο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ