ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Επίσκεψη του ΙΕΚ Πελοποννήσου - Τουριστική Σχολή Άργους στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:52:00 μ.μ. |
Επίσκεψη του ΙΕΚ Πελοποννήσου - Τουριστική Σχολή Άργους στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αργολίδας
Στα πλαίσια συνεργασίας των δύο δομών εκπαίδευσης του νομού Αργολίδας, και συγκεκριμένα του ΙΕΚ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ –ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΡΓΟΥΣ και του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.(Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης), πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική συνεργασία στη σχολική μονάδα του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. στην Πυργέλα.

Η επίσκεψη του ΙΕΚ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ –ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΡΓΟΥΣ είχε ως στόχο να φέρει σε επαφή την ειδική και γενική αγωγή μέσα από κοινές δράσεις των δύο εργαστηρίων μαγειρικής. Οι μαθητές συνεργάστηκαν, μαγείρεψαν, αντάλλαξαν ιδέες και εμπειρίες μέσα σε ένα κλίμα χαράς και δημιουργικότητας.

Ο καθηγητής Τουριστικών Πάρης Γρηγορίου και οι μαθητές του Α έτους Μαγειρικής Τέχνης Αγριόγιαννης Χρήστος, Λάπατας Βαγγέλης και Παναγιωτόπουλος Γιώργος σε συνεργασία με την καθηγήτρια Τουριστικών του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Ανδρουλάκη Κασσιανή και τους μαθητές του Εργαστηρίου Μαγειρικής δημιούργησαν θεσπέσια εδέσματα.
Το «μενού» περιλάμβανε λαζάνια στο φούρνο με κιμά και μπεσαμέλ και μία πράσινη σαλάτα με κεφαλοτύρι και βινεγκρέτ μελιού.

Η επιτυχία του εγχειρήματος διέγειρε την επιθυμία τόσο των μαθητών όσο και καθηγητών να επαναλάβουν τη σύμπραξη και την επόμενη σχολική χρονιά.

Εκ μέρους των Διευθύνσεων

Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ- ΤΑΡΑΝΤΙΛΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΙΕΚ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.-ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ