ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Γιάννης Γκιόλας: Να επαναλειτουργήσει τμήμα ΠΕΣΥΠ στην ΑΣΠΑΙΤΕ Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:33:00 π.μ. | |
Γιάννης Γκιόλας: Να επαναλειτουργήσει τμήμα ΠΕΣΥΠ στην ΑΣΠΑΙΤΕ Πελοποννήσου
 Την  επαναλειτουργία του τμήματος ΠΕΣΥΠ στην ΑΣΠΑΙΤΕ Πελοποννήσου ( εδρεύει στο Άργος) ζητάει από τον αρμόδιο Υπουργό Παιδείας κ. Νίκο Φίλη ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας, μεταφέροντας και το σχετικό αίτημα του διευθυντή της ΑΣΠΑΙΤΕ.

Στο υπόμνημα του προς τον Υπουργό Παιδείας ο κ Γκιόλας αναφέρει:

Προς τον Υπουργό Παιδείας κ. Νίκο Φίλη

Αγαπητέ Υπουργέ,

Επιθυμώ να σου γνωστοποιήσω ότι εκκρεμεί αίτημα του Διευθυντή της ΑΣΠΑΙΤΕ Πελοποννήσου, που εδρεύει στο Άργος για επαναλειτουργία του τμήματος ΠΕΣΥΠ, το οποίο λειτούργησε και το παρελθόν ακαδημαϊκό έτος 2014-2015 με τριάντα τρεις σπουδαστές.

Το τρέχον έτος η λειτουργία του ΠΕΣΥΠ είχε ανασταλεί, ήδη όμως υπάρχει πρόθεση πολλών εκπαιδευτικών, από το Νομό Αργολίδας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Πελοποννήσου, ανερχομένων στον αριθμό των σαράντα και πλέον, που εξεδήλωσαν ενδιαφέρον για την φοίτησή τους.

Επειδή στο Άργος ήδη λειτουργεί το Παράρτημα ΑΣΠΑΙΤΕ, η επέκταση της λειτουργίας και Τμήματος ΠΕΣΥΠ είναι ευχερής και προσιτή. Επιπλέον οι αποστάσεις και η μετακίνηση στο Άργος για πολλούς σπουδαστές από όλη την Πελοπόννησο είναι ομοίως εύκολη και ταχεία.

Παρακαλώ, συνηγορώντας στο αίτημα του Διευθυντή της ΑΣΠΑΙΤΕ Πελοποννήσου για την επαναλειτουργία του Τμήματος ΠΕΣΥΠ στο Άργος κατά το νέο ακαδημαϊκό έτος.

Με τιμή,
Ιωάννης Γκιόλας
Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α Αργολίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ