ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Με την ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ...το τραγούδι δεν τελειώνει

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:07:00 μ.μ. |
Με την ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ...το τραγούδι δεν τελειώνει
Με φόντο τη νέα πλατεία του Άργους ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άργους «ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ» θα αποχαιρετήσει τη χορωδιακή χρονιά 2015-16 με τραγούδια το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 στις 8:30 μ.μ., στον χώρο του Αγίου Πέτρου.

Η Παιδική-νεανική Χορωδία του συλλόγου με μαέστρο την κ. Αναστασία Σταματοπούλου και η Μικτή Χορωδία με μαέστρο τον κ. Ιωάννη Κόντη αφιερώνουν την εκδήλωση στην Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής- 21 Ιουνίου-, γιατί «όφελος πάσι μεν ανθρώποις ασκείν μουσικήν» δηλαδή είναι ωφέλιμο για τους ανθρώπους να ασκούνται στη μουσική. 
Για τα παιδιά, τους μικρούς μας φίλους, η μουσική ανοίγει τους συναισθηματικούς τους δρόμους, προσφέρει αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση και καλύτερη αυτοεικόνα ενώ μέσα από την ομαδικότητα οι μικροί χορωδοί αναπτύσσουν τη συλλογικότητα, την ενσυναίσθηση και την αλληλεγγύη που τόσο απελπιστικά απουσιάζουν από τη ζωή μας.

Για τους μεγαλύτερους που ακούν μουσική, που τραγουδούν, η μουσική ενεργοποιεί τις ίδιες περιοχές του εγκεφάλου που σχετίζονται με την απόλαυση της τροφής και της διασκέδασης. Η μουσική χαρίζει χαλάρωση και δίνει τη δυνατότητα νοητής απόδρασης από την καθημερινότητα. Επιτρέπει στο μυαλό μας να ονειρεύεται μέσα από τη μουσική έτσι ώστε να ανεβάσουμε τη διάθεσή μας και να αφεθούμε στους ρυθμούς της.

Ελάτε λοιπόν να αφεθούμε στους ρυθμούς της μουσικής και να ευχηθούμε «καλό καλοκαίρι» με υγεία και πολλά πολλά μπάνια!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ