ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Με χάλκινο μετάλλιο επέστρεψε ΦΟΙΝΙΚΑΣ Αργολίδας από τον Πανελλήνιο αγώνα στη Νεμέα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:59:00 π.μ. | |
Με χάλκινο μετάλλιο επέστρεψε ΦΟΙΝΙΚΑΣ Αργολίδας από τον Πανελλήνιο αγώνα στη Νεμέα
 Με εννέα (9) συνολικά αθλητές και πολλές απουσίες (16 αρχικά δηλωθέντες αθλητές) συμμετείχε ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ Αργολίδας στον Πανελλήνιο αγώνα τοξοβολίας 18-19 Ιουνίου στον πανέμορφο αθλητικά χώρο του Δημοτικού Σταδίου της Νεμέας και σε έναν εξαιρετικά διοργανωμένο αγώνα από τον Σ.Ο.Α.Α.Σ.Ο.Ε.Ε. και τον Αθλητικό Σύλλογο « ΑΡΚΑ » Ταεκβοντό Άστρους. 

Με θερμοκρασίες γύρω στους 40 βαθμούς, που ταλαιπώρησαν όλους τους συμμετέχοντες, παλιοί και νέοι αθλητές του ΦΟΙΝΙΚΑ, στην Α' και Β' Εθνική Κατηγορία και στις αναπτυξιακές αποστάσεις, ευχαριστήθηκαν έναν πολύ όμορφο αγώνα, πέτυχαν νέες ατομικές επιδόσεις (ν.α.ε.), και γύρισαν με ένα χάλκινο μετάλλιο.
Στην Β' Εθνική Κατηγορία, στο Ολυμπιακό Τόξο Γυναικών, η Μαρινάκη Αθ. στα 70μ, χάλκινο μετάλλιο (ν.α.ε.), η Κατσίλα Μ. 5η (ν.α.ε.) και η Κατσίλα Ν. 6η (ν.α.ε.). Ο Αδάμης Γ, στην κατηγορία Εφήβων στα 60μ (ν.α.ε.). 

Στην Α' Εθνική Κατηγορία, στο Ολυμπιακό Τόξο Ανδρών, με την καλύτερη επίδοση από τους Αργολιδείς αθλητές μας στα 70μ., ο Παπαβασιλείου Ι. κατετάγη 10ος. 
Ο Δανάτος ο Φοίβος κατετάγη στην 8η θέση στους Παμπαίδες και το Ολυμπιακό Τόξο στα 25μ. (ν.α.ε.), ο Φαλτσέτας ο Πέτρος στα 30μ κατέλαβε την 16η θέση στο Ολυμπιακό Τόξο Ανδρών (ν.α.ε.), ο Γατσάκος ο Παύλος την 14η στην ίδια κατηγορία (ν.α.ε.), και η Κωνσταντίνου η Φένια την 8η θέση στο Ολυμπιακό Τόξο Γυναικών στα 30μ. (ν.α.ε.) 

Με τον αγώνα αυτό, ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ Αργολίδας συνεχίζει και στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, μία πολύ επιτυχημένη αναπτυξιακά και εκπαιδευτικά χρονιά. 

Τα συγχαρητήριά μας στους αθλητές καθώς και στους υπόλοιπους Αργολιδείς αθλητές που συμμετείχαν στον αγώνα της Νεμέας!.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ