ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Παραίτηση Γιάννη Μαντζούνη από την Προεδρία της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:08:00 μ.μ. | |
Παραίτηση Γιάννη Μαντζούνη από την Προεδρία της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Αργολίδας
 Σεβόμενος της δημοκρατικές διαδικασίες της ψηφοφορίας του ΔΣ της ένωσης μας που πραγματοποιήθηκαν στις 13-6-2016 και ώρα 19:00 που αφορούν θέματα της ένωσης όπως και την ψήφιση και εκπροσώπηση τριών μελών μας στην γενική συνέλευση της ΕΠΟ που θα πραγματοποιηθεί στις 24-6-2016 και για το λόγο ότι δεν συνεκτιμήθηκε όπως έπρεπε η προσφορά μου στα δρώμενα της ένωσης δηλώνω την παραίτηση μου από πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας αλλά και όλων των υπόλοιπων επιτροπών.


Παραμένοντας και συνεχίζοντας ως αντιπρόεδρος της ένωσης θέλω να ευχαριστήσω τον Γιάννη Αποστολόπουλο σημαιοφόρο της ανάπτυξη του αργολικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο, εγγυητή της αξιοπιστίας και της ομαλής διεξαγωγής των πρωταθλημάτων της. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον ενωσιακό μας προπονητή Διονύση Διατσίγκο για το ήθος και την μεγάλη προσφορά του στις μικρές ηλικίες που με τόσο κόπο μαζί με όλους τους γονείς προστατεύουν τους νέους αθλητές της επόμενης μέρας και προσφέρουν στην ανάπτυξη του αθλήματος.

Όλοι εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε την προσπάθεια απένταξης όλων αυτών που θέλουν να μετατρέψουν την ένωση σε πολιτικό συνδικαλιστικό γραφείο λαλάκηδων και ρουσφετολόγων που με ένα τηλέφωνο από απόσταση και σαν τουρίστες καταπατούν τα πάντα για προσωπικά τους οφέλη. Ελπίζω να έχετε κοντά τα χέρια σας και τα τηλέφωνα σας από τους διαιτητές -παρατηρητές που δεν σας έχουν ανάγκη. Αφήστε τους επιτέλους να μας προσφέρουν θέαμα και το αυτονόητο 50-50.

Σχετικά με την ανακοίνωση των τριών Κυρίων Σιδέρη Βασίλειο, Κατσένη Δημήτριο και Λαμπρόπουλο Ιωάννη προς τον κύριο Αποστολόπουλο για σκιές μιας συγκεκριμένης εκδήλωσης αξίας 250,00 ευρώ σας Καλώ και σας Προκαλώ να ορίσετε ορκωτούς λογιστές για να διαπιστώσετε τι σημαίνει ορθολογική διαχείριση των οικονομικών μας πόρων, η οποία αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις ενώσεις της χώρας μας.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αργολίδας κ Νεκτάριο για την συνεχή παρουσία του σε πολλές εκδηλώσεις και την συμβολή του στα αθλητικά δρώμενα του νομού μας.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους κκ:

Αντιπεριφεριάρχη Αργολίδας Χειβιδόπουλο Αναστάσιο
Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Καμπόσο Δημήτριο
Δήμαρχο Ναυπλιέων Κωστούρο Δημήτριο
Δήμαρχο Ερμιονίδας Σφυρής Δημήτριος
Δήμαρχο Επιδαύρου Γκάτζιος Κωνσταντίνος

Με εκτίμηση

Αντιπρόεδρος ΕΠΣ Αργολίδας
Μαντζούνης Ιωάννης

ΥΓ. Προς τον ηθοποιό κύριο Νίκο που ήταν δύο ώρες πριν έξω από τα γραφεία της ένωσης Νικόλα αρχίζει ο ματς. Εις το επανιδείν.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ