ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Με ιδιαίτερο ύφος και σεβασμό στα ήθη και τις αξίες της παράδοσης η παρουσία του Σωματείου "ΜΟΡΙΑΣ" στα πολιτιστικά δρώμενα του νομού μας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:38:00 π.μ. |
 Συμμετοχή σε αξιόλογες εκδηλώσεις, που διαδραματίσθηκαν τον Μάιο στην Αργολίδα, είχε το Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σωματείο ΜΟΡΙΑΣ , που εδρεύει στο Ναύπλιο.
- Στις 8-5-2016 μία από τις Παιδικές Ομάδες μας, χόρεψε στο Άργος, στην Εκδήλωση του Συλλόγου
Πολυτέκνων, για την ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ.
- Στις 9-5-2016 μία από τις Ομάδες των Ενηλίκωνχόρεψε στο Ανυφί, στην Εκδήλωση του ΠολιτιστικούΣυλλόγου, για τον Εορτασμό του Αγίου Νικολάου.
- Στις 29-5-2016 υπήρξε συμμετοχή μίας Ομάδας Ενηλίκων, στην εντυπωσιακή Εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Ναυπλίου, στο Βουλευτικό για την επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης.

Το Σωματείο ΜΟΡΙΑΣ ευχαριστεί θερμά:

- Τον ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ και τον Δήμαρχο κο ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΣΤΟΥΡΟ προσωπικά.
- Την Δημοτική Σύμβουλο κα ΜΑΡΙΑ ΡΑΛΛΗ, για την
δημιουργική συνεργασία μας, στην Εκδήλωση της 29-5-2016, στο Βουλευτικό.
- Τον κο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΡΟΥΤΟΥΛΑ και την Χορωδία ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ, για την άψογη φιλοξενία και την ευγενική πολιτιστική συνεργασία που έχει αναπτυχθεί, ( στους δύο γειτονικούς Φορείς) και έχει μετατρέψει την οδό Καλαμάτας σε μία δημιουργική κυψέλη.
- Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πολυτέκνων Άργους και Περιχώρων και ιδιαίτερα τον κο ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΑΓΚΑΛΗ, για την τιμητική πρόσκληση.
- Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανυφίου Ναυπλίου, επίσης για την τιμητική πρόσκληση.
- Ευχαριστούμε επίσης τον νεοσύστατο Σύλλογο ΜΑΝΑ – ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, στο Λυγουριό , για την βράβευση της Καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής ΓΙΑΝΝΑΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΚΟΥΒΑΛΗ, για την προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο, ως ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ.
Στις εποχές που διανύουμε και η Ιστορία μας συμπιέζεται, τα ιδανικά μας διυλίζονται , η Οικογένεια αποπροσανατολίζεται και οι κοινωνίες μας ανακατανέμονται, είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρο μήνυμα, η ύπαρξη Φορέων που αναγνωρίζουν διαχρονικές αξίες.

Το Σωματείο ΜΟΡΙΑΣ συνεργάζεται με αρκετούς Φορείς, ώστε να παρουσιάσει τις κεντρικές Μουσικο- Χορευτικές Εκδηλώσεις του, στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ που διοργανώνει στις 27 και 28 Ιουνίου 2016.

ΤΑ ΜΕΛΗ , ΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ