ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Ανδριανός: Απέναντι στην ιδεοληψία της υπερφορολόγησης, του λαϊκισμού, της εχθρότητας, απαντάμε με επιχειρήματα και προτάσεις

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:19:00 μ.μ. | |
Ανδριανός: Απέναντι στην ιδεοληψία της υπερφορολόγησης, του λαϊκισμού, της εχθρότητας, απαντάμε με επιχειρήματα και προτάσεις
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός στην ομιλία του στην εκδήλωση της Γραμματείας Συνδικαλισμού του κόμματος στο Άργος με θέμα “Οι επιπτώσεις του νέου μνημονίου στα συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων του Ιδιωτικού και Δημοσίου Τομέα” με κεντρικό ομιλητή τον Τομεάρχη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλη Οικονόμου, τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

“Το θέμα της σημερινής εκδήλωσης είναι εξαιρετικά κρίσιμο: κι αυτό γιατί οι επιπτώσεις του νέου μνημονίου, του ασφαλιστικού και του φορολογικού που φέρνουν ατόφια την σφραγίδα, την υπογραφή και την ευθύνη της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είναι ο πυρήνας των από δω και πέρα πολιτικών και κοινωνικών εξελίξεων.

Το αρνητικό κλίμα για την συγκυβέρνηση πρόκειται να ενταθεί όταν θ' αρχίσει να έρχεται στα νοικοκυριά ο λογαριασμός αυτών των κυβερνητικών πολιτικών: από την αύξηση του ΦΠΑ και των έμμεσων φόρων, από την κατάργηση του ΕΚΑΣ, από τη διατήρηση του ΕΝΦΙΑ, από τις κάθε είδους φορολογικές και ασφαλιστικές επιβαρύνσεις.

Για τους λόγους αυτούς, εμείς οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι με στοιχεία, με επιχειρήματα, με ρεαλιστικές αντιπροτάσεις πολιτικής, για να αντιπαλέψουμε με επιτυχία τον πόλεμο της προπαγάνδας και της διαστρέβλωσης των πάντων που εφαρμόζει η Κυβέρνηση.

Σ' αυτή την κατεύθυνση, η σημερινή συζήτηση έχει πολύ μεγάλη σημασία. Παρουσιάζει την πραγματική, την πλήρη εικόνα των επιπτώσεων της πολιτικής της συγκυβέρνησης στην κοινωνία. Και ακόμα περισσότερο, παρουσιάζει το αδιέξοδο της ιδεοληψίας τους, που για μια ακόμη φορά καταδείχθηκε τις τελευταίες μέρες ξεκάθαρα στη συζήτηση του αναπτυξιακού νομοσχεδίου, που προβλέπει 480 εκ. ευρώ μέχρι το 2022, όταν η ελληνική οικονομία χρειάζεται περίπου 100 δις ευρώ για αναπτυξιακή επανεκκίνηση και όταν το κράτος χρωστά στην αγορά 7 δις ευρώ, χρήματα που λείπουν από την πραγματική οικονομία.

Εμείς, απέναντι στην ιδεοληψία της υπερφορολόγησης, του λαϊκισμού, της εχθρότητας απέναντι στην υγιή επιχειρηματικότητα και τις δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας μας, απέναντι στην ιδεοληψία του κράτους δυνάστη που βάζει εμπόδια αντί να στέκει αρωγός, απαντάμε με τις ιδέες και τις προτάσεις μας.

Απαντάμε ξεκάθαρα ότι για να μοιραστεί ο εθνικός πλούτος, πρέπει πρώτα να παραχθεί. Ότι ο ισοπεδωτικός εξισωτισμός, η διεύρυνση και εμβάθυνση της φτώχειας δεν μπορούν να βαφτίζονται πολιτικές κοινωνικής δικαιοσύνης. Ότι για να απελευθερωθούν οι δημιουργικές δυνάμεις, πρέπει να ελαφρυνθούν από το τεράστιο βάρος που σηκώνουν σήμερα. Ότι για να μείνουν οι νέοι επιστήμονες, οι επιχειρήσεις και οι θέσεις δουλειάς στην πατρίδα μας και για να δημιουργηθούν νέες, πρέπει να ενθαρρύνουμε την ανάπτυξη, αντί να κοιτούν πώς θα ξεζουμίσουν την τελευταία σταγόνα ρευστότητας από την πραγματική οικονομία.

Αυτές οι βασικές θέσεις ήδη αποκρυσταλλώνονται στο κυβερνητικό πρόγραμμα που θα παρουσιάσει η παράταξη στην κοινωνία. Ένα πρόγραμμα – συμβόλαιο τιμής που με επικεφαλής τον Πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη, θα υπογράψουμε με όλους τους δημοκράτες Έλληνες, ανεξάρτητα από ιδεολογικές αφετηρίες που πιστεύουν σήμερα ότι αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι ανάπτυξη, δημιουργία και προκοπή, κοινή λογική, δικαιοσύνη και αποτελεσματικότητα”.

Σ' αυτή την προσπάθεια κάθε Νεοδημοκράτης είναι πολλαπλασιαστής του μηνύματος, για να πείσουμε όσο γίνεται περισσότερους συμπολίτες μας να δώσουμε μαζί τη μάχη για την ανάταξη της πατρίδας. Τη μάχη για την απαλλαγή από τις ιδεοληψίες που κρατούν πίσω τη χώρα. Τη μάχη για την απελευθέρωση από τα βάρη των μνημονίων μέσα από μια ρεαλιστική, αποτελεσματική πολιτική, μια πολιτική της λογικής και της ειλικρίνειας που δικαιούται και αξίζει η πατρίδα μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ