ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:09:00 π.μ. |
-Στο τέλος Ιουνίου θα ξεκινήσει η μετακόμιση των υπηρεσιών του Δήμου Καλαμάτας στο νέο δημαρχείο. Στη σύσκεψη που έγινε την Παρασκευή, ο Δήμαρχος ανέφερε πως θα γίνει σταδιακά, ενώ ορίσθηκε τριμελής επιτροπή σχετικά με τη χωροθέτηση στο νέο Δημαρχείο των Διευθύνσεων, Τμημάτων και Γραφείων. Θα μετακινηθούν πρώτες η Διεύθυνση Διοικητικών, η Διεύθυνση Παιδείας και η Διεύθυνση Οικονομικών.


– Διεθνές βραβείο αγώνων Νέων σχεδιαστών κέρδισαν δύο νέοι της Τρίπολης για την κατασκευή ξύλινου ποδηλάτου. Η απονομή των βραβείων θα γίνει στο Κόμο της Ιταλίας.

– Το πρώτο Διεθνές Γεω-Ηφαιστολογικό συνέδριο θα γίνει στα Μέθανα από την Παρασκευή 10 Ιουνίου έως την Κυριακή με τη συμμετοχή καθηγητών και φοιτητών Γεωλογικών Πανεπιστημίων από την Ελλαδα και το εξωτερικό.

– Η ομάδα παλαιμάχων Άσσων της Barcelona, θα βρεθεί στη Σπάρτη την Παρασκευή. Σκοπός της επίσκεψης είναι ο φιλανθρωπικός αγώνας με τον «Λεωνίδα Σπάρτης» το Σάββατο στις 18:00 το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο της πόλης.

-Ξεκίνησε η λειτουργία του Δημοτικού Λαχανόκηπου από το απόγευμα της Παρασκευής 3 Ιουνίου 2016. Ο Δήμος Τρίπολης ενημερώνει τους δημότες πως υπάρχουν αδιάθετα περίπου είκοσι αγροτεμάχια και ως εκ τούτου όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν κάποιο από αυτά μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής του Δήμου για την κατάθεση αίτησης (τηλ. επικοινωνίας : 2713600428 & 2713600427).

-Η αποχή και των δικηγόρων της Κορινθίας συνεχίζεται μέχρι τις 17 Ιουνίου. Να σημειωθεί ότι από τότε που μπήκε το 2016 οι δικηγόροι σε όλη την Ελλάδα, και την Κορινθία, συνεχίζουν να απέχουν από τα καθήκοντά τους διεκδικώντας τα αιτήματά τους! ΣΣ.

-Το απόγευμα της Δευτέρας 6 Ιουνίου 2016 ο Μητροπολίτης  κ. Ευστάθιος τέλεσε Αγιασμό για τα εγκαίνια του 12ου Νηπιαγωγείου Σπάρτης, που στεγάζεται σε ιδιόκτητο υπερσύγχρονο κτίριο παραπλεύρως του Διοικητηρίου Λακωνίας. Το έργο, προϋπολογισμού 843.500 €, ήταν ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου Ιονίων Νήσων 2007-2013.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ