ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Ημερίδα του Κυνηγετικού Συλλόγου Άργους με θέμα ''Ευρωπαϊκά μοντέλα κυνηγίου ,κυνολογικά -κυνοφιλικά''

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:45:00 μ.μ. |
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη ημερίδα για φέτος που διοργάνωσε ο Σύλλογος μας.
Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο βουλευτής Αργολίδος και πρώην Υπουργός Ιωάννης Μανιάτης ο οποίος δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση στο έργο των κυνηγετικών οργανώσεων. Εκπρόσωπο απέστειλε ο βουλευτής Αργολίδος Ιωάννης Ανδριανός ο όποιος χαιρέτησε την εκδήλωση. Επίσης επιστολή χαιρετισμού απέστειλε και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδος Γκιόλας Ιωάννης.Την Δημοτική μας αρχή αντιπροσώπευσαν οι Αντιδήμαρχοι Κρίγκος Δημήτριος και Οικονόμου Θεόδωρος ο οποίος δήλωσε κατά τον χαιρετισμό του την στήριξη του στο έργο των Κυνηγετικών Οργανώσεων ως διαχειριστές του περιβάλλοντος.
Την εκδήλωση χαιρέτησε με επιστολή του και ο Πρόεδρος της Γ΄ΚΟΠ Κων/νος Μαρκόπουλος.
Επίσης τίμησαν την ημερίδα με την παρουσία τους ο Κυνηγετικοί Σύλλογοι Ναυπλίου,Άστρους και Νεμέας ως επίσημοι καλεσμένοι
Άκρως αποκαλυπτική και ενημερωτική για τα κυνηγετικά δρώμενα η ενημέρωση από τον Γεώργιο Αραμπατζή Γ.Γραμματέα της ΚΣΕ και τις δύσκολες ημέρες που προβλέπεται να περιέλθει το κυνήγι στην χώρα μας μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες στον ''Εθνικό διάλογο'' του Υπουργείου.Για προμελετημένο έγκλημα αναφέρθηκε στην ομιλία του. που χρήζει την εγρήγορση των οργανώσεων μας με οποιαδήποτε μορφής κινητοποιήσεις.
Άκρως ενδιαφέρουσα και ενημερωτική η ομιλία του κ. Ηλία Γιανναρά Γ.Γραμματέα Δ΄ΚΟΣΕ και Γ.Γραμματέα ΟΚΑΔΕ, κάλυψε πλήρως τις ερωτήσεις των παρευρισκομένων.
Τέλος παρουσιάστηκε η νέα εφαρμογή για κινητά και tablets που θα δώσει ο σύλλογός μας στα μέλη του δωρεάν με την νέα κυνηγετική σεζόν.
Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για συσπείρωση στις δύσκολες εποχές που περνάει το κυνήγι. Η ανταπόκριση σας ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και απέδειξε ότι ο Αργείος κυνηγός όπου και όταν χρειάζεται δίνει πάντα το παρών,οργανωμένα και αποτελεσματικά.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την δημοσιογραφική κάλυψη της ημερίδας μας στο περιοδικό ''Θηρευτής και Φύση'' του Ρεκουνιώτη Δημητρίου.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τους σπόνσορες της εκδήλωσης
Kappos Intustry S.A
Κουριώτης Χρήστος
Φλώρος Χρήστος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ