ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Ανήκουστα πράγματα από τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Γ. Πινάτση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:20:00 μ.μ. | |
Ανήκουστα πράγματα από τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης  Γ. Πινάτση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου
 "Το σχολείο λέει ψέματα όλη μέρα στα παιδιά. Εγώ αυτό το σχολείο δεν το θέλω και τα παιδιά μου τα στέλνω αναγκάστηκα γιατί κυβερνάτε εσείς..." Με αυτή τη φράση, ο Γιώργος Πινάτσης επικεφαλής και δημοτικός σύμβουλος της δημοτική παράταξης της Λαϊκής Συσπείρωσης (ΚΚΕ) , προσπάθησε να δικαιολογήσει γιατί το κόμμα αναρτά πανό καθ΄ όλη την διάρκεια του χρόνου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου.

Στην χθεσινή συζήτηση για την κανονιστική διάταξη που αφορά την υπαίθρια διαφήμιση στο Δήμο Ναυπλιέων, ειπώθηκαν πολλά, αλλά αυτό που ξεχώρισε και έκανε όλους σχεδόν του δημοτικούς συμβούλους να αγανακτήσουν ηταν η τοποθέτηση του κ. Πινάτση σε ερώτηση του Δημάρχου κ Κωστούρου, γιατί το ΚΚΕ αναρτά αεροπανό στην πόλη και στο συγκεκριμένο σημείο του 1ου Δημοτικού Σχολείου.

Ο κ. Πινάτσης ξεκίνησε για να δικαιολογήσει την πρακτική του ΚΚΕ λέγοντας πως "εμείς δεν τυγχάνουμε την ίδιας προβολής με τους δημάρχους που είναι όλη μέρα στα κανάλια (τώρα για πια τοπικά κανάλια μιλούσε ο κ Πινάτσης είναι άγνωστο, καθώς η Αργολίδα δεν διαθέτει) τα παίρνουμε τηλέφωνο και δεν έρχονται και με αυτό τον τρόπο πρέπει να εκφράσουμε και την δική μας άποψη."

"Και το κάνετε στο χώρο ενός δημοτικού σχολείου", ρώτησε ο Δήμαρχος, για να λάβει την πραγματικά απίστευτη απάντηση του κ. Πινάτση:

"Το σχολείο λέει ψέματα όλη μέρα στα παιδιά. Εγώ αυτό το σχολείο δεν το θέλω και τα παιδιά μου τα στέλνω αναγκάστηκα γιατί κυβερνάτε εσείς..."

Δηλαδή ο κ. Πινάτσης αν είχε την ευκαιρία να γκρεμίσει τα σχολεία, θα το έκανε και αυτό γιατί τα σχολεία δεν λένε την αλήθεια που θέλει το ΚΚΕ;

Δηλαδή όποιος πιστεύει οτιδήποτε για οτιδήποτε θα πρέπει να καταστρέφει οτι εκφράζει το αντίθετο;

Μάλιστα....!!!!

Γιαυτό φροντίζει το ΚΚΕ από την μικρή τρυφερή ηλικία του δημοτικού να πληροφορεί τα παιδιά για την αλήθεια που δεν λένε τα σχολεία;

Φανταστείτε λοιπόν τι πιστεύουν οι δάσκαλοι που πρόσκεινται στο ΚΚΕ, εκτός και αν ο κ. Πινάτσης (επικεφαλής δημοτικής παράταξης του ΚΚΕ) δεν εξέφρασε την θέση του κόμματος αλλά είχε πάθει.... θερμοπληξία από τον καύσωνα!!!

Ας βγουν να μας το πουν ...

Υ.Γ. Και η εκκλησία για το ΚΚΕ λέει ψέματα και όσοι δεν ενστερνίζονται τις απόψεις του ΚΚΕ λένε τα δικά τους ψέματα, εχετε καμια ιδέα τι πρέπει να κάνουμε με όλους αυτούς;

Γ.Ρ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ