ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Γιάννης Γκιόλας: Σημαντικό "εργαλείο" για την οικονομία ο νέος αναπτυξιακός νόμος (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:02:00 π.μ. | |
Γιάννης Γκιόλας:  Σημαντικό "εργαλείο" για την οικονομία  ο νέος αναπτυξιακός νόμος (βίντεο)
Θα στηριχθούν καινοτόμες δράσεις, θα δοθούν ουσιαστικά κίνητρα

Στη στρατηγική στόχευση του νέου αναπτυξιακού νόμου και στη συμβολή που θα έχει στην τόνωση της οικονομίας αναφέρθηκε ο βουλευτής Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας μιλώντας κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου..


Ο κ. Γκιόλας επισήμανε ότι ΄΄ ο νέος νόμος εντάσσεται στο σχέδιο στρατηγικής ανασυγκρότησης της χώρας και μαζί με άλλα προγράμματα ( ΕΣΠΑ, πρόγραμμα αγροτικού τομέα, Δημόσιες Επενδύσεις κλπ) θα ανοίξουν το δρόμο για μια δίκαιη και ισόρροπη ανάπτυξη ΄΄.

Ο βουλευτής Αργολίδας άσκησε έντονη κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση καθώς – όπως είπε- η εισηγήτρια της έδειξε ένα μην έχει καν μελετήσει το νόμο , ώστε να τον συγκρίνει με παλαιότερους, και αρκέστηκε σε στείρα..παρελθοντολογία.

΄΄Προσπαθούμε να διορθώσουμε πολλά κακώς κείμενα των χρόνων της συγκυβέρνησης ΝΔ- ΠΑΣΟΚ , αν και εδώ και πολλούς μήνες κινούμεθα σε καθεστώς οικονομικής ασφυξίας. Οι προηγούμενοι αναπτυξιακοί νόμοι δεν απέδωσαν γιατί στόχευαν λανθασμένα, επίσης ευνοήθηκαν μόνο μεγαλο-επενδυτές και όχι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ενώ υπήρξαν κρούσματα αδιαφάνειας…΄΄΄ υπογράμμισε ο κ. Γκιόλας και συμπλήρωσε ότι με την ενίσχυση μόνο ξενοδοχείων και ανεμογεννητριών δεν υπήρξε ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Ο κ. Γιάννης Γκιόλας τόνισε με έμφαση ότι φιλοσοφία του νέου αναπτυξιακού νόμου είναι η ουσιαστική στήριξη καινοτόμων υπηρεσιών και προϊόντων, η ενίσχυση Μικρομεσαίων επιχειρήσεων και συνεργατικών σχημάτων ( ομάδες παραγωγών, συνεταιρισμοί ) αλλά και η χορήγηση κινήτρων σε επιχειρηματίες που προωθούν , σε όλη την Ελλάδα, προϊόντα με ονομασία προελεύσεως και τα οποία μπορούν – και πρέπει- να κατακτήσουν τις διεθνείς αγορές.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ