ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Πρωταθλήτρια η ακαδημία του Παναργειακού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:28:00 μ.μ. | |
Το πρωτάθλημα στην κατηγορία των Προπαίδων κατέκτησε η Ακαδημία του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ, κερδίζοντας στον τελικό που έγινε στο γήπεδο της Προσύμνης την ομάδα της ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ ΣΠΕΤΣΩΝ με 5-0.
Ο αγώνας έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, παρουσία 500 και πλέον φιλάθλων. Η ομάδα του Άργους, με προπονητές τους Κλεόβουλο Καλτάκη, Αποστόλη Κατσά και Δημήτρη Τότσικα, παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, άνοιξε το σκορ στο 10' με κεφαλιά του Πανόπουλου και στο 15' διπλασίασε τα τέρματά της με σουτ του Διαβολή. 
Ο Κουτσούκος στο 20' έκανε με ωραίο σουτ το 3-0 και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Διαβολής με όμορφη κεφαλιά έγραψε το 4-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Χασάπης με πλασέ σημείωσε το τελικό 5-0. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας, αλλά και στους προπονητές τους, για την πολύ καλή και συστηματική δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία όλα αυτά τα χρόνια.
Tα παιδιά και οι προπονητές της ακαδημίας αφιερώνουν το πρωτάθλημα στο πρόεδρο του Παναργειακού Ιωσήφ Μερτύρη.
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ:Καραντζούλης,Σκουτέρης,Παπαμιχαλόπουλος,Μπάνι,Μπαρδόκας,Μαυρόγιαννης,Κουτσούκος,Πανόπουλος,Θεοδοσιάδης,Ζουγλής,Διαβολής,Άλκια,Καρκαλάτος,Ίον,Χασάπης,Φατούρος,Μπελερής
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ