ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:35:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
-Άγνωστος επιτέθηκε με μαχαίρι σε έναν 46χρονο στο κέντρο της Κορίνθουπριν απο λίγες ώρες. Ο άτυχος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης αλλα ήταν αργά. Οι συνθήκες και τα αίτια της εγκληματικής αυτής πράξης παραμένουν άγνωστα.

-Στις κάλπες προσέρχονται την ερχόμενη Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 οι φίλοι και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία, όπως και στην υπόλοιπη χώρα, για να εκλέξουν τις νέες Νομαρχιακές Επιτροπές ( ΝΕ ), οι επιτροπές καταστατικού και πιστοποίησης ( ΝΕΚΑΠ ), οι επιτροπές οικονομικού ελέγχου (ΝΕΟΕ ) και οι συντονιστικές επιτροπές των δημοτικών οργανώσεων ( ΣΕ ). Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 9.00 το πρωί και θα λήξουν στις 7.00 το απόγευμα της Κυριακής 26 Ιουνίου 2016.

-Σήμερα  Τετάρτη 22 Ιουνίου στις 21:30, στη Λέσχη Σύμμετρον Σπάρτης ξεκινά μια ιδιαίτερη βραδιά με άρωμα Tango & Latin !! Η Λέσχη Σπάρτης Σύμμετρον / Cafe Bistro και η σχολή της Γεωργίας Μανδρώζου μας προσκαλούν στον μοναδικό χώρο της Λέσχης Σπάρτης Σύμμετρον σε μια παρουσίαση μαθητικών επιδείξεων της σχολής με θέμα το TANGO και το Latin !

-Την Κυριακή, 26 Ιουνίου, στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση μνήμης και τιμής στα Κανελάκια Αρκαδίας. Η εκδήλωση θα γίνει για την μάχη που έδωσε κόντρα στους Γερμανούς, το 2ο Τάγμα του ΕΛΑΣ, το 1944. Την όλη δράση έχει αναλάβει η ΠΕΑΕΑ. θα αναχωρήσει λεωφορείο για τα Κανελάκια, στις 9 το πρωί απ’ την Πλατεία Αγίου Βασιλείου. Μετά την εκδήλωση στο μνημείο εκεί, θα ακολουθήσει γλέντι με παραδοσιακά και αντάρτικα τραγούδια, στο ιστορικό Λιμποβίσι.

-Ιερείς της Καλαμάτας, στους οποίους παρουσιαζόταν ως κοινωνική λειτουργός που νοιαζόταν για άπορες οικογένειες, εξαπάτησε μια 29χρονη από την Αθήνα, πείθοντάς τους σε τρεις περιπτώσεις να της καταβάλλουν χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό.Την υπόθεση εξιχνίασε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, διασταυρώνοντας τα τηλέφωνα από τα οποία καλούσε τους ιερείς και τα στοιχεία των τραπεζικών λογαριασμών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ