ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:41:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
- Κυβερνητικό κλιμάκιο επικεφαλής του οποίου θα είναι ο υφυπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μπαλάφας, αρμόδιος για θέματα πολιτικής προστασίας βρίσκεται σήμερα Δευτέρα στις 10.00 το πρωί στην Τρίπολη, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Φάνη Κουρεμπέ. Ο κ. Μπαλάφας είναι αρμόδιος για το αστικό κομμάτι των καταστροφών και ο κ. Κουρεμπές για τις καλλιέργειες.

-  Ημερήσιες κρουαζιέρες και περιηγήσεις στο μεσσηνιακό κόλπο. Με στόχο η επιχειρηματική αυτή προσπάθεια να συμβάλει στην περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, τελέστηκε το βράδυ της Παρασκευής, στο λιμάνι της Καλαμάτας, ο αγιασμός των δύο ημερόπλοιων, των ξύλινων σκαφών που έχουν ξεκινήσει τις κρουαζιέρες στο μεσσηνιακό κόλπο. Πρόκειται για το «Albatros II», που πραγματοποιεί δίωρες περιηγήσεις και το «Οδύσσεια», που κάνει ημερήσιες κρουαζιέρες.

- Σε οπλοστάσιο είχε μετατρέψει το σπίτι του σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης ένας 45χρονος ο οποίος κατηγορείται για παράβαση της σχετικής νομοθεσίας. Οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας της Σπάρτης μετά από έρευνα βρήκαν και κατέσχεσαν ένα πολεμικό Τυφέκιο, τρία κυνηγητικά όπλα, τα οποία κατείχε παράνομα, ένα πιστόλι, ένα παλαιό περίστροφο, άνευ βυκίου και πυρίτιδα, συνολικού βάρους 100 γραμμαρίων.

-Ανησυχία σε πυρόπληκτες ή σεισμόπληκτες επιχειρήσεις και στη Μεσσηνία, που έχουν λάβει κατά το παρελθόν δάνεια με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου, έχει προκαλέσει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πατρίς» του Πύργου, που αναφέρει πως από τις αρχές Ιουνίου έχει σταλεί από τράπεζες, πληθώρα εξωδίκων επιστολών σε επιχειρήσεις της Ηλείας, με τις οποίες τους ζητείται η εξόφληση του ληξιπρόθεσμου ποσού του δανείου έως και τα τέλη του μήνα. Σε διαφορετική περίπτωση, όπως τονίζεται «η τράπεζα οφείλει το αργότερο ως τις 30/6/2016, να προχωρήσει σε καταγγελία της ως άνω σύμβασης».

-Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε χθες (26.6.2016) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, όταν άγνωστοι δράστες, μπήκαν σε οικία ηλικιωμένων ημεδαπών και με την απειλή σωματικής βίας τους ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν χρήματα και χρυσαφικά, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ