ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Γ. Μανιάτης: Προαναγγελία τραγικών εξελίξεων στην ενέργεια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:18:00 μ.μ. | |
Γ. Μανιάτης: Προαναγγελία τραγικών εξελίξεων στην ενέργεια
 Ο υπεύθυνος της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) για Ενέργεια, Περιβάλλον και Υποδομές, Γιάννης Μανιάτης, αναφορικά με χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου της ΔΕΗ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι χώρες χρεοκοπούν όχι μόνο από τις τράπεζες, αλλά και από την ενέργεια». Αυτή την πρωτοφανή δήλωση-διαπίστωση, με τον προφανή συνειρμό με τη σημερινή ενεργειακή κατάσταση της χώρας, έκανε μιλώντας χθες στο Συνέδριο του Economist ο Πρόεδρος της ΔΕΗ κ. Μ. Παναγιωτάκης. Με απλά λόγια, ο Πρόεδρος της μεγαλύτερης ελληνικής εταιρείας, ενώπιον διεθνούς ακροατηρίου, εξέφρασε δημόσια τις σοβαρότατες ανησυχίες του για τη βιωσιμότητα της Δ.Ε.Η. Ανησυχίες οι οποίες ενεργοποιήθηκαν μετά την καταστροφική υπογραφή του μνημονίου Τσίπρα για μείωση του πελατολογίου της και της παραγωγής της στο 50% (από 90% και 70% αντίστοιχα σήμερα), την ίδια στιγμή που τα χρέη προς την εταιρεία πλησιάζουν τα 2,7δις €.

Επειδή το μέλλον της ενέργειας προσδιορίζει σε σημαντικό βαθμό και το αναπτυξιακό μέλλον της χώρας, καταθέτουμε σήμερα στη Βουλή στον αρμόδιο Υπουργό επίκαιρη ερώτηση, προκειμένου τις αμέσως επόμενες μέρες να δώσει καθαρές απαντήσεις προς τον ελληνικό λαό για το θέμα. Ελπίζουμε να μη δηλώσει «κώλυμα», όπως κάνουν συνήθως οι Υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Με την ανάπτυξη και το ενεργειακό μέλλον της χώρας δεν δικαιούται να παίζει κανείς.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ