ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Πιλότος σε boieng ο Δημήτρης Κωστούρος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:42:00 μ.μ. | |
Πιλότος σε boieng ο Δημήτρης Κωστούρος
 Στο πιλοτήριο ενός boieng κάθισε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και δοκίμασε να πετάξει το τεράστιο αυτό αεροπλάνο. Το απωθημένο που έχουμε οι περισσότεροι από παιδιά, ο Δήμαρχος βρήκε την ευκαιρία της ζωής του ώστε να το  πραγματοποιήσει...

Ευτυχώς  που δεν επρόκειτο για πραγματικές συνθήκες, αλλά για προσημείωση, καθώς οι επιδόσεις του Δημάρχου μάλλον ηταν απογοητευτικές. 
Ημέρα στρατού με μουσικές εκδηλώσεις χθες Σάββατο 11 Ιουνίου στο Ottoburnn της Γερμανίας και ο Δημαρχος που βρίσκεται εκεί για την προπαρασκευή της 6ης Ελληνογερμανικής Συνέλευσης, δοκίμασε να πετάξει ένα boieng σε έναν προσομοιωτή. 

Οι γιορτές που πραγματοποιήθηκαν ήταν όλες ανοιχτές στο κοινό, ακόμα και στα υπερσύχρονα μηχανήματα, σε τεχνολογίες αιχμής, οι πόρτες άνοιγαν σε όλους.

Μετά την εμπειρία του ο κ. Κωστούρος δήλωσε με ικανοποίηση...: "Καλύτερα που δεν έγινα πιλότος"
Στο Ottobrunn ο Δημαρχος Ναυπλιέων επισκέφθηκε το μουσείο για τον Όθωνα με τον Thomas Loderer δήμαρχο Ottobrunn , τον υπεύθυνο του Μουσείου για τον Όθωνα dr. Herbert Speckner και τον κ. Χρήστο Λαζαρίδη από την Ελληνογερμανική Συνέλευση.
Εντύπωση προκάλεσε στο κ Κωστούρο η πινακίδα της φωτογραφίας , που δείχνει την αδελφοποίηση του Ναυπλίου με το Ottobrunn που βρίσκεται στην είσοδο της πόλης και σε περίοπτη θέση. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ