ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Δημήτρης Σφυρής: H Αντιπολίτευση είναι ανύπαρκτη - Μόνο καταγγελίες για να καθυστερήσουν τα έργα κάνουν

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:48:00 μ.μ. |
Δημήτρης Σφυρής: H Αντιπολίτευση είναι ανύπαρκτη - Μόνο καταγγελίες για να καθυστερήσουν τα έργα κάνουν
 Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Δημάρχου Ερμιονίδας Δημήτρη Σφυρή για την τακτική που ακολουθεί η αντιπολίτευση του δήμου στο θέμα της αποκατάστασης του ΧΑΔΑ Διδύμων και του δεματοποιητή.

Ο κ Σφυρής ανέφερε σε post στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook
 

"Στον εισαγγελέα έφθασαν μέλη της αντιπολίτευσης προκειμένου να σταματήσουν την αποκατάσταση του ΧΑΔΑ Διδύμων και των δεμάτων του δεματοποιητή.

Μετά το φιάσκο της αποτυχημένης συγκέντρωσης που προκλήθηκε από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης στα Δίδυμα και την απαξίωση του κόσμου. Μάλιστα για να την επισημοποιήσουν είχαν καλέσει τον βουλευτή κ. Γκιόλα και τον περιφ. σύμβουλο κ. Γαβριλο του ΣΥΡΙΖΑ.
Η αντιπολίτευση προσπαθεί να σταματήσει το έργο. Γνωρίζουν ότι η καταληκτική ημερομηνία του προγράμματος είναι η 15η Ιουλίου και δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία αποκατάστασης της υπερχωματερής, που δημιούργησαν οι περισσότεροι από αυτούς που είναι στην Αντιπολίτευση. Δεν έχουν καμία πρόταση. 

Δυστυχώς η Αντιπολίτευση είναι ανύπαρκτη. Μόνο καταγγελίες για να καθυστερήσουν τα έργα. Το ίδιο έκαναν και με τη λύση του προβλήματος των απορριμμάτων.Τους έχω πει επανειλημμένα ότι όποιος εμποδίσει έργα που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη, την ποιότητα ζωής των δημοτών,την Δημόσια Υγεία και την κοινή ωφέλεια θα τον πετάξω στην αρένα,εννοώντας την κρίση των δημοτών.
Τώρα έπεσαν μόνοι τους στην αρένα και ο κόσμος κατάλαβε ποιος πασχίζει για το καλό του τόπου."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ