ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Επεισοδιακές οι διακοπές της οικογένειας Μπέκαμ στο Πόρτο Χέλι με μπάτλερ, spa... και εξώδικα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:22:00 μ.μ. |
Επεισοδιακές οι διακοπές της οικογένειας Μπέκαμ στο Πόρτο Χέλι με μπάτλερ, spa... και εξώδικα
 Επεισοδιακή ήταν η διαμονή της πολυμελούς οικογένειας Μπέκαμ στο πολυτελές ξενοδοχείο «Amanzoe» στο Πορτοχέλι, αφού η πεντάστερη εξόρμηση ξεκίνησε με απόλυτη χαλάρωση στην 500 τ.μ. σουίτα τους, έχοντας μια στρατιά μπάτλερ στις υπηρεσίες τους, και κατέληξε με εξώδικο στην αγγλική εφημερίδα «Daily Mail»

Σύσσωμη η οικογένεια Μπέκαμ προσγειώθηκε στην Αθήνα από το Μεξικό, όπου είχε παραβρεθεί στον μυθικό γάμο της Εύας Λονγκόρια, μια που το ζεύγος Μπέκαμ ήταν κουμπάροι της και η Βικτόρια σχεδίασε το νυφικό της. Στη συνέχεια πήγαν με λιμουζίνα κατευθείαν στο Πόρτο Χέλι, προκειμένου να απολαύσουν ένα επταήμερο διακοπών στον Αργολικό κόλπο. Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ, αμφότεροι λάτρεις της πολυτελούς διαβίωσης, δεν θα μπορούσαν παρά να επιλέξουν για τη διαμονή τους το φημισμένο ξενοδοχείο «AmanZoe», με τις βίλες-σουίτες που εξασφαλίζουν στους θαμώνες του απόλυτη ιδιωτικότητα.

Λέγεται ότι η Βικτόρια είχε συμπεριλάβει ήδη από πέρυσι το αρχαιοελληνικής αρχιτεκτονικής κατάλυμα «AmanΖοe» στους αγαπημένους της προορισμούς, αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ανέβαλε τελικά τη διαμονή της εκεί. Φέτος η κράτηση της σουίτας έγινε αρκετά νωρίτερα, ενώ οι οδηγίες του ζεύγους Μπέκαμ προς τους υπεύθυνους ήταν εξαρχής σαφείς και ρητές. Ζήτησαν τη μεγαλύτερη βίλα του συγκροτήματος, ενώ απαίτησαν να τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια ώστε να μην τους ενοχλήσουν οι παπαράτσι ούτε τα αδιάκριτα βλέμματα άλλων ενοίκων του ξενοδοχείου.

Στη βίλα των 800 τ.μ., οι Μπέκαμ κατέλυσαν οικογενειακώς απολαμβάνοντας πλήθος παροχών, ενώ απέφυγαν τις άσκοπες εξόδους. Παραθεριστές που απολάμβαναν τις ίδιες ημέρες τις διακοπές τους στο ξενοδοχειακό συγκρότημα μας είπαν: «Τους είδαμε ελάχιστα, αφού έβγαιναν σπάνια από την πολυτελή βίλα τους. Μια στρατιά από μπάτλερ και ανθρώπους του room service πηγαινοερχόταν στη σουίτα τους 24 ώρες το 24ωρο. Η Βικτόρια είχε συγκεκριμένες απαιτήσεις και το attitude κλασικής ντίβας που τα θέλει όλα στην εντέλεια και στο χέρι».
Τα τρία μεγαλύτερα αγόρια του ζευγαριού έπαιζαν στους κήπους και την πισίνα της βίλας, ενώ η μικρή τους κόρη είχε δίπλα της συνεχώς την νταντά της.

Η Βικτόρια απόλαυσε στο έπακρο τις μοναδικές θεραπείες του spa του ξενοδοχείου. Tουλάχιστον για τρεις ώρες καθημερινά, χαλάρωνε με μασάζ και ειδικά λάδια που την ενθουσίασαν τόσο ώστε φρόντισε φεύγοντας να γεμίσει τη βαλίτσα της με ολόκληρη σειρά, την οποία φυσικά χρυσοπλήρωσε. Οι Μπέκαμ ενθουσιάστηκαν τόσο με τον ελληνικό ήλιο και την παραλία στο Πόρτο Χέλι, ώστε ανέβασαν αποθεωτικά σχόλια στα social media, ενώ επεδίωξαν να γνωρίσουν κάπως καλύτερα την περιοχή στη μία και μοναδική έξοδο που πραγματοποίησαν βολτάροντας στο λιμάνι, προτού καταλήξουν σε ταβέρνα της περιοχής όπου παράγγειλαν φρέσκο ψάρι, θαλασσινούς μεζέδες και τηγανητές πατάτες. Κατά τα άλλα, στο ημερήσιο πρόγραμμά τους, όταν έβγαιναν από τη βίλα τους, συμπεριλαμβάνονταν βουτιές και ηλιοθεραπεία στο beach club του συγκροτήματος. Ο άλλοτε σταρ του ποδοσφαίρου επιδόθηκε σε πάσες στην άμμο μαζί με τους γιούς του, ενώ η Βικτόρια έπαιρνε μπρονζέ χρώμα και δροσιζόταν πίνοντας παγωμένο ροζέ κρασί γαλλικής ετικέτας.


Μοναδικό μελανό σημείο στη διάρκεια της παραμονής τους ήταν κάποιος επίδοξος παπαράτσο. Ο οποίος κατάφερε να τρυπώσει στην ιδιωτική παραλία όπου απολάμβανε τα μπάνια της η οικογένεια και να τους φωτογραφίσει μοσχοπουλώντας αργότερα τη εικόνα στον βρετανικό Τύπο. Στην ηλεκτρονική έκδοση της «Daily Mail», η φωτογραφία της Βικτόρια με το μαύρο σύνολο παραλίας να αναδεικνύει τα λιγνά της πόδια, την ώρα που απαθανάτιζε με το κινητό της τον ημίγυμνο Ντέιβιντ να παίζει με τα παιδιά τους, εξέπληξε δυσάρεστα το ζευγάρι. Τόσο που αποφάσισε να στείλει εξώδικο στην εφημερίδα και να απαγορεύσει την αναδημοσίευσή της εφόσον βρίσκονταν σε ιδιωτικές και οικογενειακές στιγμές χαλάρωσης και όχι σε ένα κοσμικό event. Το κακό, όμως, είχε ήδη γίνει αφού η φωτογραφία τους στο αγγλικό σάιτ έφτασε σχεδόν το 1.000.000 χτυπήματα!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ