ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Γιορτή αποφοίτησης του 1ου ΓΕ.Λ. Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:10:00 μ.μ. |
Γιορτή αποφοίτησης του 1ου ΓΕ.Λ. Ναυπλίου
Η επιτυχία είναι να προχωράς από αποτυχία σε αποτυχία, 
χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου. 
(Winston Churchill )

Την Πέμπτη το βράδυ στο προαύλιο χώρο του 1ου ΓΕ.Λ Ναυπλίου πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης των μαθητών του σχολείου . 
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης ξεκίνησε με καλωσόρισμα από την Διευθύντρια του σχολείου Χρ. Πεβερέτου , ακολούθησε χαιρετισμός από τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο ,ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων, πως μετά από από 12 χρόνια στα θρανία ήρθε η ώρα του αποχωρισμού από το σχολείο και η συνέχεια της ζωής τους όπου εκείνα διαλέξουν.
Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης όλοι θυμήθηκαν τις καλές στιγμές που πέρασαν στο σχολείο. Τα καλύτερα λόγια εξέφρασε η διευθύντρια του σχολείου κα. Πεβερέτου , η οποία έδωσε τις καλύτερες ευχές τις για τα παιδιά, για τα χαμογελαστά προσωπάκια τους ….Τις ευχές της για ένα καλύτερο αύριο έδωσε κι η δημοτική σύμβουλος του δήμου Ναυπλιέων Μαρία Ράλλη.
Στη συνέχεια, έγινε απονομή απολυτήριων και αναμνηστικών από τους καθηγητές του σχολείου.
Ακολούθησε θεατρική παράσταση από τους μαθητές , ενώ η βραδιά έκλεισε με μουσικές μελωδίες από τους τελειόφοιτους . Την εκδήλωση επιμελήθηκε ο σύλλογος καθηγητών του σχολείου κι ο σύλλογος γονέων και Κηδεμόνων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ