ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Με επιτυχία το 4ο Τουρνουά Πολεμικών Τεχνών Δημητσάνας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:00:00 μ.μ. |
Με επιτυχία το 4ο Τουρνουά Πολεμικών Τεχνών Δημητσάνας (βίντεο)
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 4ο Τουρνουά Πολεμικών Τεχνών Δημητσάνας στις 9/7/2016 στο θέατρο της Δημητσάνας. Οι θεατές απόλαυσαν την ομορφιά του γραφικού χωριού εμπλουτισμένη με ένα πραγματικό υπερθέαμα από τις σχολές Πολεμικών τεχνών που έλαβαν μέρος.
Φέτος έλαβαν μέρος 9 σύλλογοι :

ΑΠΣ Αρτεμις Άργους : Κανελλοπούλου Κάτια και Μπέκας Μιχάλης
ΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ : Αγγέλου Χρήστος
ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΙΛΙΟΥ : Βαρέλης Άρης και Νικολάκης Μάρκος
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟ : Κανέλλος Δημήτρης -Ξυλόκαστρο
CHOY LEE FUT KUNF FU : Λαμπαδάς Θεόδωρος -Ναύπλιο
ΑΕΤΟΙ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ: Κανελλόπουλος Δημήτρης
ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ: Σφικτός Πάυλος-Τεγέα
Παραδοσιακοί χοροί Δημητσάνας :Μιχαλοπούλου Τόνια
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟ: Νάτση Μαρία -Νεμέα.
Το τουρνουά ξεκίνησε με παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα , ανεβάζοντας το κέφι και την διάθεση του κοινού ,της δασκάλας χορού Τόνιας Μιχαλοπούλου με καταγωγή από την Ν.Κίο.
Στη συνέχεια ο Πάυλος Σφικτός έκανε επίδειξη χειρισμού τόξου αναλύοντας και εξηγώντας στο κοινό το άθλημα της τοξοβολίας και εν συνεχεία ως προπονητής ΑμεΑ αθλητών παρουσίασε τον τρόπο που οι αθλητές αυτοί μπορούν και συμμετάσχουν στο άθλημα.
Το τουρνουά ξεκίνησε επίσημα με ένα δυναμικό κάτα από τον σύλλογο ΑΡΤΕΜΙΣ Αργολίδος με εκπαιδευτές της Κάτια Κανελλοπούλου και τον Μιχάλη Μπέκα και συνέχισε με θεαματικές αυτοάμυνες από τα παιδιά του συλλόγου καθώς και από τους εκπαιδευτές. Η Κάτια Κανελλοπούλου παρουσίασε κάτα και τεχνικές υψηλού επιπέδου εγκαινιάζοντας δυναμικά την επιστροφή της μετά την γέννηση του γιού της. Ενώ η Ρίνα Κανελλοπούλου άφησε άφωνο το κοινό με τις επιδέξιοτητες της τόσο στα νουντσάκου όσο και στα κάτα, αυτοάμυνες και σπασίματα ξύλου.

Στην συνέχεια ακολούθησαν οι υπόλοιποι σύλλογοι με επίσης θεαματικές τεχνικές και ευρηματικές αυτοάμυνες και θεαματικές αποκρούσεις και τεχνικές από Κουνγκ Φου,ΤάιΤσι Καράτε Κικ Μπόξινγκ.
Τα παιδιά του νεοσύστατου συλλόγου ΑΕΤΟΙ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ συγκίνησαν και εντυπωσίασαν το κοινό με την αφοσίωση τους και την προσπάθεια τους παρουσιάζοντας υψηλές τεχνικές αυτοάμυνας με την συμμετοχή του Βασίλη Καράμπελα σε βοηθητικό ρόλο.

Συγκίνηση προκάλεσε και η παρουσία της αθλητριας Μαριάνθης Νανοπούλου, της μοναδικής ΑμεΑ αθλήτριας με εκπαιδευτή τον Δημήτρη Κανελλόπουλο, η οποία παρουσίασε αυτοάμυνες σε αμαξίδιο.
Πρέπει να σημειώσουμε εδώ ότι οι ΑΕΤΟΙ ΓΟΡΤΥΝΪΑΣ κάνουν μία προσπάθεια να συσπειρώσουν όλους τους αθλητές των γύρω περιοχών και χωριών σε έναν σύλλογο συνεχίζοντας και προάγοντας τον αθλητισμό καθώς οι περιοχές αυτές είναι γεννέτειρες Πρωταθλητών και Ολυμπιονικών.
Το υπερθέαμα συμπλήρωσε ο Δημήτρης Κανελλόπουλος με το σπάσιμο τσιμεντόλιθων και πέτρας, παρουσιάζοντας την άρτια εκπαίδευση του και τεχνική του ξεσηκώνοντας τους θεατές.

Με τη λήξη του Τουρνουά δώθηκαν τιμητικά μετάλλια κύπελλα και πλακέτες σε όλους τους αθλητές και τους εκπαιδευτές τους. Το κύπελλο για τον σύλλογο Άρτεμις Άργους παρέλαβε ο μόλις 1,5 έτους Ανδρέας- Ταξιάρχης Μπέκας ,το νέο μελλοντικό αστέρι του καράτε.
Οι ΑΕΤΟΙ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ευχαριστούν Θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Δημητσάνας που χάρις σε αυτόν , πρωτοξεκίνησε ο θεσμός του τουρνουά πολεμικών τεχνών Δημητσάνας , κάνοντας γνωστό το καράτε και τις πολεμικές τέχνες γενικότερα στην Δημητσάνα και στα γύρω χωριά .
Φέτος το Τουρνουά πραγματοποιηθήκε υπό την αιγίδα των ΑΕΤΩΝ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ, του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ καιτυ ΟΜΙΛΟΥ ΚΥΡΙΩΝ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ.
Ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ στέλνουν όλοι οι αθλητές και οι σύλλογοι στους χορηγούς του τουρνουά που με την βοήθεια τους πραγματοποιήθηκε και φέτος αυτό το μοναδικό γεγονός.
Χορηγοί :
ΓΕΡΟΥΣΙΑ-καφενείο Στεμνίτσα
ΜΠΕΛΛΕΪΚΟ- ΞΕΝΩΝΑΣ ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ
ΛΑΓΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ-ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ
ΚΟΥΓΙΟΥΦΑΣ ΧΡΟΝΗΣ- ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΣ-ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΑΚΑΣ-ΕΝ ΔΗΜΗΤΣΑΝΙ ΞΕΝΩΝΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΕΚΑΣ-ΤΑ ΦΙΛΕΜΑΤΑ|ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ-ΓΛΥΚΩΝ
ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΟΥΣΙΟΣ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΛΥΚΩΝ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΖΑΣ -ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΠΑΣΙΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΦΩΤΗΣ ΖΑΤΟΥΝΑ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΙΣΙΜΙΣΗΣ-ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΕΛΕΝΗ ΜΑΛΕΒΙΤΗ-BOUTIQUE HOTEL ΜΕΘΕΞΙΣ
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ
ΡΑΔΑΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΤΑΒΕΡΝΑ Ο ΘΟΛΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ-ΤΑΒΕΡΝΑ ΔΡΥΜΩΝΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΙΡΗΣ-ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΑΠΗΛΕΙΟ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην κυρία Κάτια Κανελλοπούλου katiakan@live.com 6982035501 ή στον Κύριο Δημήτρη Κανελλόπουλο 6986004075.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ