ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Κυνικός στις απαντήσεις του ο Αλαφούζος απέναντι στο Γιάννη Γκιόλα και για τη στάση του ΣΚΑΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:19:00 μ.μ. | |
Κυνικός στις απαντήσεις του ο  Αλαφούζος απέναντι στο Γιάννη Γκιόλα και για τη στάση του ΣΚΑΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου (βίντεο)
 Σειρά ερωτημάτων , χωρίς πειστικές απαντήσεις, έθεσε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας προς τον επιχειρηματία Γιάννη Αλαφούζο που κατέθεσε , ως μάρτυρας, στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής, για τα ΄΄θαλασσοδάνεια΄΄ σε κόμματα και ΜΜΕ.



Ο κ. Γκιόλας υπέβαλλε πολλά ερωτήματα στον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ ρωτώντας τον για την ,προκλητική, στάση του καναλιού του την παραμονή του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015,με την παράνομη ,απροκάλυπτη ( και αντιδεοντολογική ) προπαγάνδα υπέρ του ΄΄Ναι΄΄.

Ο κ. Αλαφούζος αρκέστηκε να πει μόνο ότι ΄΄υπήρξε πόρισμα αθωωτικό για το κανάλι στο εν λόγω ζήτημα΄΄.

Ο κ.Γιάννης Γκιόλας στάθηκε επίσης στο ΄΄τρέιλερ΄΄ που έπαιζε εκείνες τις μέρες η τηλεόραση του ΣΚΑΙ για , δήθεν, ΄΄επικείμενο κούρεμα καταθέσεων΄΄ για να απαντήσει ο κ. Αλαφούζος ότι ….΄΄δεν θυμόταν κάτι τέτοιο…΄΄΄

Άλλες ερωτήσεις του κ. Γκιόλα αφορούσαν το συνεχή δανεισμό των επιχειρήσεων του ομίλου ΣΚΑΙ , τις συνεργασίες του με άλλους επιχειρηματίες ( πχ Μαρινάκης, Κυριακίδης..) αλλά και την μονόπλευρη, όπως γενικά χαρακτηρίζεται, κάλυψη της πολιτικής επικαιρότητας από ένα κανάλι ελεύθερης λήψης ,όπως ο ΣΚΑΙ..

Απαντήσεις πειστικές πάντως δεν δόθηκαν.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ