Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

Χρυσή Αυγή Αργολίδας: 71 χρόνια δεν ξεχνούμε (Αγνάντα Επιδαύρου)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:40:00 π.μ. | |
Χρυσή Αυγή Αργολίδας: 71 χρόνια δεν ξεχνούμε (Αγνάντα Επιδαύρου)
 Στο χρονικό διάστημα μεταξύ της γενοκτονίας του Φενεού και της θηριωδίας του Μελιγαλά, οι ντόπιοι εντολοδόχοι του Στάλιν προέβησαν σε μαζικές σφαγές στην περιοχή της Αργολίδοκορινθίας. Οι διαταγές για τις σφαγές δόθηκαν από τον διαβόητο Θεόδωρο Ζέγγο και το δεξί του χέρι, Δημήτρη Ανδρεαδάκη. Στις σφαγές πρωταστάτησαν οι εαμοελασίτες καπεταν Λευτεριας (Γιωργος Λεκκας) και ο βοηθος του Σμυρλης.

Οι γενοκτονίες διαπράχθησαν σε όλη την ορεινή Αργολιδοκορινθία ορισμένες εξ αυτών στο Αγιονόρι , Φενεό και στην Αγνάντα Επιδαύρου, όπου εσφάγησαν εκατοντάδες άνθρωποι από τους μισάνθρωπους και ανθέλληνες κομμουνιστοσυμμορίτες.

Στην περιοχή της Αγνάντας τον Αύγουστο του 45 κατακρεουργήθηκαν αντιφρονούντες από την Επίδαυρο, τη Δήμενα, Αγ. Δημήτριο και το Αραχναίο, ενώ οι σφαγέντες πετάχτηκαν ημιθανείς σε ξεροπήγαδο.

Φρίκη προκαλεί το γεγονός της σφαγής τόσων οικογενειών, απόρροια της θεωρίας της «οικογενειακής ευθύνης» την οποία πρώτος εισήγαγε στην Πελοπόννησο, ο «ήρωας» του ΚΚΕ Νίκος Μπελογιάννης.

Και φυσικά δεν είναι οι μόνοι. Σε κάθε γωνιά της Ελληνικής γης τα θύματα των συμμοριτών μας θυμίζουν τις αγριότητες των προδοτών του Έθνους. Φρικαλεότητες πρωτάκουστες στην ιστορία των ανθρώπων αποτελούν τον κοινό παρονομαστή των εγκλημάτων, όπου και αν έγιναν.

Το επίσημο κράτος, οι «δημοκράτες» του «συνταγματικού τόξου» μετά της σιωπηρής συναίνεσης της «ελαφροδεξιάς» Ν.Δ, έχουν χαρακτηρίσει τα προσκυνήματα αυτά τα ιερά σαν «γιορτές μίσους». Έχουν ξεπεράσει το παραμύθι της λήθης και προβάλλουν, χρόνια τώρα, τους εαυτούς τους ως «ηρωικούς αγωνιστές».

Ειδικά έχουν στόχο την νεολαία μας που εξαιτίας της τακτικής του κράτους, από τότε μέχρι σήμερα, χωρίς εξαίρεση, αγνοεί τα γεγονότα. Τα παιδιά μας γίνονται μάρτυρες ανατροπής αξιών και αληθειών. Βλέπουν ξοφλημένους πολιτικούς «βρικόλακες» να τα κυβερνούν και να ορίζουν τις μοίρες τους. Βλέπουν φονιάδες να δικαιώνονται και να τιμώνται ως ήρωες. Βλέπουν να επιπλέουν οι φελλοί και τα πάσης φύσεως κατακάθια της κοινωνίας, τα οποία φτάνουν μέχρι σημείου θράσους να ζητούν από τους Έλληνες να μην τιμούν τη μνήμη των νεκρών, να τιμήσουν τους άτιμους και να ξεχάσουν την Ιστορία τους. Ξεχνούν όμως κάτι. ΤΟ ΑΙΜΑ. Το αίμα των αδικοχαμένων που φωνάζει!

Εμείς, οι Έλληνες Εθνικιστές, όμως δίνουμε με την παρουσία μας, κάθε χρόνο, την απάντηση σε όλους εκείνους οι οποίοι προσπαθούν να βεβηλώσουν τη μνήμη των Μαρτύρων της Φυλής μας. Όσο και αν επιχειρούν οι θιασώτες της λήθης να μας επιβάλλουν να γίνουμε επιλήσμονες των τερατουργημάτων τα οποία διέταξαν οι κομμουνιστές, δεν θα μπορέσουν ΠΟΤΕ να το πετύχουν, ούτε να αμβλύνουν τις εντυπώσεις εκ του ανοσιουργήματος.

Κάθε Ελληνίδα, κάθε Έλληνας που έπεσε δολοφονημένος από το χέρι του δήμιου κομμουνιστή είναι για εμάς, τους Έλληνες Εθνικιστές, ένας πατέρας, ένας αδερφός, μια μάνα, μια αδερφή. Δεν μας ταιριάζει ο ήσυχος ο ύπνος όταν οι ψυχές τους στέλνουν ανάθεμα στους στυγερούς δολοφόνους. Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν λησμονούμε τα εγκλήματα κατά της Πατρίδας και του Λαού της και δεν γινόμαστε ποτέ συνένοχοι τοιαύτης Προδοσίας. ΤΙΜΟΥΜΕ πάντοτε μετ ΄ αναλόγου σεβασμού τους Μάρτυρες της Φυλής μας και ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ κατά πάσης επιβουλής. ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!!

Τ.Ο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ