ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Αργολίδα: Τριήμερο ανοιχτό πρωτάθλημα τοξοβολίας 8 έως 10 Ιουλίου στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:30:00 μ.μ. | | |
Αργολίδα: Τριήμερο ανοιχτό πρωτάθλημα τοξοβολίας 8 έως 10 Ιουλίου στο Ναύπλιο
 Η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων διοργανώνουν αγώνα Ανοιχτού Πρωταθλήματος Α.Χ. Α’ Αγωνιστικής κατηγορίας 2Χ70μ. – Ολυμπιακού Γύρου Ανδρών / Γυναικών Ολυμπιακού τόξου & 2Χ50μ. – Ολυμπιακού Γύρου Ανδρών / Γυναικών Σύνθετου τόξου, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Δήμου Ναυπλίου, την Παρασκευή 8, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιουλίου 2016.


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α.Χ. 2016 ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ & ΣΥΝΘΕΤΟΥ ΤΟΞΟΥ
Γενικές Διατάξεις :

1. Ο αγώνας θα είναι ατομικός με Ολυμπιακό Γύρο, ομαδικός με Ολυμπιακό Γύρο και μεικτός ομαδικός με Ολυμπιακό Γύρο στην ηλικιακή κατηγορία Ανδρών – Γυναικών, Ολυμπιακού και

Σύνθετου τόξου.

2. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι επίσημοι τοξότες-τριες της Ε.Ο.Τ οι οποίοι ανήκουν στην Α ́ αγωνιστική κατηγορία του αθλήματος, έχουν ισχύουσα Αθλητική Ταυτότητα & έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους εκκρεμότητες για το έτος 2016.

3. Δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος έως και τη Δευτέρα 04/07/2016.

4. Ενστάσεις υποβάλλονται στον Πρόεδρο των Κριτών ή τον Εκπρόσωπο Ε.Ο.Τ. του αγώνα με παράβολο 100 ευρώ μόνο γραπτώς από τους αρχηγούς των ομάδων ή τον εκπρόσωπο των σωματείων.

5. Για όλες τις κατηγορίες Ολυμπιακού τόξου, ο ατομικός, ο ομαδικός και ο μικτός Ολυμπιακός Γύρος θα γίνει με τη διαδικασία του set system ( άθροισμα set ) σύμφωνα με τους κανονισμούς τη WA ( RuleBook 2 ).

6.Για όλες τις κατηγορίες Συνθέτου τόξου, ο ατομικός, ο ομαδικός και ο μικτός Ολυμπιακός Γύρος θα γίνει με την διαδικασία του MatchRound ( άθροισμα βελών ) σύμφωνα με τους κανονισμούς της WA ( RuleBook 2 ).

7. Στον ατομικό Ολυμπιακό Γύρο αγωνίζονται οι 104 καλύτεροι αθλητές ανά κατηγορία ( οι 8 πρώτοι περνάνε απευθείας στον Γύρο 1/16). Στον ομαδικό και μικτό ομαδικό Ολυμπιακό Γύρο αγωνίζονται οι πρώτες 16 ομάδες ανά κατηγορία, από τα αποτελέσματα της κατάταξης.

8. Σε περίπτωση ισοβαθμίας για την 8 η θέση στην κατάταξη ( εφόσον οι αθλητές υπερβαίνουν τους 32 ανά κατηγορία ) καθώς και στους Ολυμπιακούς Γύρους ( ατομικούς, ομαδικούς και μικτούς ) ισχύει η διαδικασία του shoot – off.

9. Σε περίπτωση μη συμμετοχής αθλητών οι οποίοι είχαν δηλωθεί, ισχύει η εγκύκλιος Ε.Ο.Τ.: 2016-1.

10. Η Αγωνόδικος επιτροπή εκδικάζει πιθανές ενστάσεις.

11. Η βαθμολογία αθλητών – σωματείων που θα προκύψει από τον Ολυμπιακό Γύρο έχει ως εξής :

Οι οκτώ πρώτοι αθλητές-τριες θα βαθμολογούνται με 8-7-6-5-4-3-2-1 βαθμούς ( κατά φθίνουσα σειρά τελικής κατάταξης ).

Οι οκτώ πρώτες ομάδες θα βαθμολογούνται με 16-14-12-10-8-6-4-2 βαθμούς ( κατά φθίνουσα σειρά τελικής κατάταξης ).

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας με ολυμπιακούς γύρους, για την τελική κατάταξη ισχύουν οι επιδόσεις από τον γύρο κατάταξης.

Τα μικτά ομαδικά δε θα βαθμολογούνται.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ :

1. Ο αγώνας είναι δηλωμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της WA με κωδικό ( ID:16663) και γίνεται σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζουν οι Εγκύκλιοι Ε.Ο.Τ. έτους 2016.

2. Τα πρόσωπα στόχων ( target faces ) του αγώνα για την απόσταση των 70μ. θα είναι 122 εκ..

3. Τα πρόσωπα στόχων ( target faces ) του αγώνα για την απόσταση των 50μ. θα είναι 80 εκ. με ζώνη βαθμολόγησης από 5 έως 10.

4. Στον αγώνα ισχύει παράβολο συμμετοχής ύψους 12 ευρώ το οποίο θα πρέπει να έχει εξοφληθεί με κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Ε.Ο.Τ. ( αντίγραφο που να αναγράφεται η αιτιολογία και το όνομα του σωματείου ή και του αθλητή πρέπει να αποσταλεί στην Ε.Ο.Τ. μέχρι και την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016 και ώρα 15:00) ή στα γραφεία της Ομοσπονδίας το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016 και ώρα 15:00.

5. Ενδεικτικό Πρόγραμμα Παρασκευής 8 Ιουλίου 2016 :

17:00 – 20:00 Επίσημη προπόνηση – έλεγχος εξοπλισμού

20:30 Τελετή έναρξης


Οι αθλητές που δεν θα μπορέσουν να είναι παρόντες στην επίσημη προπόνηση θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν έλεγχος εξοπλισμού το Σάββατο πριν από την έναρξη του αγώνα.

Το αναλυτικό ωρολόγιο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Για το Δ.Σ.

         Ο Πρόεδρος                 O Γενικός Γραμματέας
Δρ. Πέτρος Συναδινός        Θεόδωρος Κόλλιας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ