ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου για την συνδιοργάνωση διήμερης πολιτιστικής εκδήλωσης με το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:57:00 π.μ. |
Ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου για την συνδιοργάνωση διήμερης πολιτιστικής εκδήλωσης με το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου (βίντεο)
Ένταση επικράτησε στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Ναύπλιο κατά την συζήτηση του θέματος "Περί έγκρισης συνδιοργάνωσης, με το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου, φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στην Καραθώνα και έγκριση διάθεσης πίστωσης".
Την εισήγηση έκανε ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων και Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου Ραφαήλ Μπαρού και εξήγησε πως πρόκειται για διήμερο φεστιβάλ με παραδοσιακούς χορούς και δρώμενα και το ποσό που θα επιβαρύνει τον δήμο είναι 8.690 ευρώ.

Η ένταση προκλήθηκε όταν ο Δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Δημοσθένης Δρούγκας αναρωτήθηκε αν το Εργατικό Κεντρο Ναυπλίου είναι το "Λύκειο των Ελληνίδων" όπως χαρακτηριστικά είπε και συνέχισε λέγοντας πως "ο ρόλος του Εργατικού δεν είναι να διοργανώνει χορούς και πανηγύρια, ενώ απουσιάζει από τους αγώνες των εργαζομένων για τα εργασιακά".
Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε επί προσωπικού και τον κ. Μπαρού να χαρακτηρίζει τον κ. Δρούγκα συνυπεύθυνο για την εκλογή της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και που από τις τύψεις δεν θα μπορεί να κοιμηθεί...

Από ΄κει και πέρα επικράτησε φασαρία με τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου σε ρόλο πυροσβέστη να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Η συνεδρίαση διεκόπη για να επανέλθει ο κ Μπαρού και με ηπιότερους τόνους να εξηγήσει πως αυτή η διοργάνωση γινεται για να δώσουν την ευκαιρία στο κόσμο με πολύ χαμηλό αντίτιμο να διασκεδάσει και να ζήσει ένα διήμερο που υπό άλλες συνθήκες δεν θα μπορούσε να δεί.

Το θέμα πέρασε με τις ψήφους της πλειοψηφίας με τους κυρίους Δρούγκα, Αντωνιάδη, Γραμματικόπουλο, Μουτζούρη και Βασιλόπουλο να ψηφίζουν Όχι

Δείτε το βίντεο παρακάτω:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ