ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

ΕΕΔΥΕ: Τύμπανα πολέμων από τη νατοϊκή σύνοδο κορυφής στη Βαρσοβία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:15:00 μ.μ. |
 Η Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Βαρσοβία στις 8 και 9 Ιουλίου, επιβεβαίωσε για πολλοστή φορά, με τις αποφάσεις της, τον εγκληματικό χαρακτήρα της ιμπεριαλιστικής οργάνωσης που επιχείρησε να καμουφλάρει με φιλειρηνικές διακηρύξεις.

Οι ηγέτες των χωρών – μελών του ΝΑΤΟ αποφάσισαν :

- Την παραπέρα συγκέντρωση και μετακίνηση ετοιμοπόλεμων στρατιωτικών δυνάμεων προς τις χώρες που συνορεύουν με τη Ρωσία

- Την ολοκλήρωση της εγκατάστασης και λειτουργία της λεγόμενης "Πυραυλικής Ασπίδας" με βάσεις στη Ρουμανία, στην Πολωνία, με τη ναυτική στήριξη και γενικότερες υποδομές που συνδέονται με τη χρήση πυρηνικών όπλων σε μια καταστροφική αναμέτρηση. Στην ανακοίνωση των συμπερασμάτων της Συνόδου δηλώνεται η ετοιμότητα του ΝΑΤΟ να χρησιμοποιήσει και πυρηνικά όπλα!

- Τη μονιμοποίηση κι ενίσχυση της παρουσίας του ΝΑΤΟ στη Μαύρη Θάλασσα, στη Βαλτική, στο Βόρειο Ατλαντικό, στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο. Για την ενίσχυση των δυνάμεων σε Αιγαίο και Μεσόγειο , χρησιμοποιούν το πρόσχημα του «ελέγχου των προσφυγικών ροών» που οι ίδιοι προκαλούν με τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και τους πολέμους στην ευρύτερη περιοχή.

- Τη συνέχιση της παρουσίας των ΝΑΤΟικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, αλλά και τα Δυτικά Βαλκάνια, στον Καύκασο, στη Βόρεια Αφρική. Αυτό συνδέεται με τη συνέχιση των πολεμικών επιχειρήσεων στη Συρία και την προετοιμασία νέας επέμβασης στη Λιβύη.

Δυναμώνουν και βαθαίνουν οι δεσμοί ΝΑΤΟ – ΕΕ με την επίκληση της "ειρήνης" και της "ασφάλειας", πράγμα που δεν έχει καμία σχέση με τα συμφέροντα και το μέλλον των λαών. Καλύπτουν έτσι την «ασφάλεια» των μονοπωλίων που είναι το πραγματικό ζητούμενο για τους ευρωνατοϊκούς ιμπεριαλιστές.

Η ΕΕΔΥΕ αποκαλύπτει στους εργαζόμενους κι ευρύτερα στα λαϊκά στρώματα τις επικίνδυνες για τους λαούς αποφάσεις και καταγγέλλει τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, που αποφασίζει με τους άλλους «συμμάχους» και συμμετέχει ενεργά στους επικίνδυνους σχεδιασμούς και προετοιμασίες νέων πολεμικών συγκρούσεων προκειμένου να διασφαλίσει τα συμφέροντα των μονοπωλίων που θέλουν συμμετοχή στη μοιρασιά της λείας από το πλιάτσικο σε βάρος των λαών!

Καλούμε τους εργαζόμενους και τη νεολαία σε ετοιμότητα κι επαγρύπνηση. Καμιά εμπιστοσύνη στις «φιλειρηνικές» διακηρύξεις που εγκυμονούν θανάσιμους κινδύνους για τους λαούς. Απαιτείται η μέγιστη λαϊκή συσπείρωση και πάλη ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στα ΝΑΤΟϊκά πολεμικά σχέδια, για την έξοδο της χώρας από τη ΝΑΤΟϊκή λυκοσυμμαχία και κάθε άλλη ιμπεριαλιστική συμμαχία ώστε να φανεί το πραγματικό αποκρουστικό πρόσωπο των φονιάδων των λαών, του ΝΑΤΟ και της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.


Η Γραμματεία της ΕΕΔΥΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ