ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Ευχαριστήρια επιστολή του Διευθυντή της ΑΣΠΑΙΤΕ Πελοποννήσου προς τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών για την επαναλειτουργία του τμήματος ΠΕΣΥΠ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:28:00 π.μ. | |
Ευχαριστήρια επιστολή του Διευθυντή της ΑΣΠΑΙΤΕ Πελοποννήσου προς τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών για την επαναλειτουργία του τμήματος ΠΕΣΥΠ
 Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσο, απέστειλε ο Διευθυντής της ΑΣΠΑΙΤΕ Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Μουσταίρας , για τις ενέργειες του για την επίτευξη της επαναλειτουργίας του τμήματος ΠΕΣΥΠ στο Άργος. 

Στις 29/6 ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, απέστειλε επιστολή και είχε επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΑΣΠΑΙΤΕ και την Διοικούσα επιτροπή της ΑΣΠΑΙΤΕ, κατά την οποία υπογράμμιζε την αναγκαιότητα της επαναλειτουργίας του τμήματος ΠΕΣΥΠ Άργους με το νέο ακαδημαϊκό έτος, μετά και το ενδιαφέρον που έδειξε μεγάλος αριθμός πολιτών. 

Οι ενέργειες του Δημάρχου ευοδώθηκαν, και με το νέο έτος η ΑΣΠΑΙΤΕ θα είναι μια ενωμένη και ισχυρή εκπαιδευτική μονάδα, που θα εξυπηρετεί τους φοιτητές του προγράμματος ΕΠΠΑΙΚ και ΠΕΣΥΠ από ολόκληρη την Πελοπόννησο. Θυμίζουμε πως η λειτουργία της σχολής στο Άργος ,επιπέδου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ,έγινε με προσπάθεια της παρούσας δημοτικής αρχής και του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου .
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ