ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Διήμερος μίνι καύσωνας - Σποραδικές βροχές το Σαββατοκύριακο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:50:00 μ.μ. |
Διήμερος μίνι καύσωνας - Σποραδικές βροχές το Σαββατοκύριακο
  Καμίνι από σήμερα Τετάρτη και αύριο, Πέμπτη η χώρα, με τον υδράργυρο να αγγίξει και τους 39- 40 βαθμούς Κελσίου σε κάποιες περιοχές. 
Για αύριο, Πέμπτη 14-07 ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα υπόλοιπα δυτικοί βορειοδυτικοί τοπικά στα πελάγη έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Την Παρασκευή (15-07) στα κεντρικά και βόρεια θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές από το μεσημέρι κυρίως στα ορεινά και καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις από το βράδυ στα δυτικά. Οι άνεμοι στα δυτικά και νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 στρεφόμενοι το βράδυ σε δυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα βορειοδυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα.

Το Σάββατο (16-07) αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε σημαντική πτώση.

Την Κυριακή (17-07) στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες με σποραδικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ