ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Γκιόλας στην ΕΡΑ Τρίπολης: Τολμηρή και ανοιχτή πρόταση-πρόσκληση στο λαό, με ενίσχυση των θεσμών της άμεσης δημοκρατίας (ηχητικό)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:59:00 π.μ. | |
Γκιόλας στην ΕΡΑ Τρίπολης: Τολμηρή και ανοιχτή πρόταση-πρόσκληση  στο λαό, με  ενίσχυση των θεσμών  της άμεσης  δημοκρατίας (ηχητικό)
 Στις μεγάλες και αναγκαίες τομές που προτείνονται μέσα από τη συνταγματική αναθεώρηση , τους άξονες της οποίας παρουσίασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας , αναφέρθηκε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας μιλώντας στη μεσημβρινή ραδιοεφημερίδα της ΕΡΑ Τρίπολης 101,5 και στον δημοσιογράφο Σταύρο Ζορμπαλά.


Ο κ. Γκιόλας έκανε λόγο για μια τολμηρή και ανοιχτή πρόταση , όχι μόνο στα πολιτικά κόμματα και στους φορείς , αλλά και στον ίδιο το λαό.

΄΄Αυτή τη φορά η πρόταση αναθεώρησης δεν εξαντλείται στην ΄΄αρχιτεκτονική΄΄ του πολιτεύματος( θητεία βουλευτών , αρμοδιότητες- εκλογή Προέδρου) αλλά έχει άξονες γύρω από την ενίσχυση των θεσμών άμεσης Δημοκρατίας , όπως η διενέργεια δημοψηφισμάτων , η προάσπιση κοινωνικών δικαιωμάτων κλπ..΄΄ τόνισε ο κ. Γκιόλας αναφέροντας ως παράδειγμα την προάσπιση του χαρακτήρα, ως δημόσιου αγαθού , του νερού και της ηλεκτρικής ενέργειας.

Επίσης ο βουλευτής Αργολίδας έκανε λόγο για τις προτάσεις που σχετίζονται με την διάκριση των εξουσιών, την ταχύτερη απονομή δικαιοσύνης, τις σχέσεις Κράτους- Εκκλησίας κλπ.

΄΄Γενικά υπάρχει μια μεγάλη γκάμα προτάσεων για σημαντικές αλλαγές που θα συζητηθούν πανελλαδικά σε μεγάλη διαβούλευση , με ορίζοντα την άνοιξη του 2017 οπότε και η ειδική επιτροπή που συστάθηκε θα ολοκληρώσει το έργο της ΄΄ είπε ο κ. Γιάννης Γκιόλας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ